reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

Dziękuję za odpowiedzi. Pani w recepcji zapisała mnie przez pochwę, ale chyba jeszcze raz zadzwonię się upewnić, może trafi mi się ktoś bardziej znający się na tych sprawach.
A tak w ogóle to śliczne zdjęcia. Rosną te nasze dzieciaczki. Nie mogę się doczekać kiedy ja znowu zobaczę moją kruszynkę.:) To piękne przeżycie...

reklama
Ja się niedawno umawiałam na USG genetyczne i też zapisali że to ma być USG transwaginalne, a podejrzewam, że będzie przez brzuch. Ale to chyba nie ma znaczenia jak jesteś zapisana, kwestia użycia odpowiedniej głowicy...

A to mój gigancioch, który ma już całe 71 mm. Zdjęcie troszkę niwyraźne, ale da się zobaczyć :tak:

Dzidz2.jpg

Śliczny dzidziuś:-), duży juz z niego człowiek;-). Właśnie oglądałam zdjęcia dzidziusia mojej koleżanki z klasy, zaraz po porodzie. To niewiarygodne jak te dzieci w nas mogą się zmieścić, u taty na rękach wygląda całkiem sporo:szok:

reklama
Usg genetyczne było przez brzuszek, wszystko wyszło dobrze :tak:
Juz opisałam wszystko na głównym wątku :tak:
Dziękuję wszystkim za miłe słowa na temat Dzidziola :-D

Do góry