reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja tez po wizycie u lekarza - kolosa nie nosze w brzuchu, ale to dobrze
35 tydzien - okolo 2460g (+/- 300g) - wg tabel odpowiada to dlugosc 46cm.
Raczej sie wczesniej nie urodzi
ciesz sie kochana, ciesz..
mam nadzieje ze i ja jeszcze jedno USg bede miala, tak.. dla mojej prywatnej orientacji
mysz1978
Fanka BB :)
ciesze sie ;-)
Jas jak sie urodzil to mial 3230g - jak dlam nie w sam raz Potem zaczal przybierac jak szalony - ze wzrostem i waga jest w gornych centylach na siatkach centylowych - moj M jest taki wielki wiec wiaodm oze ma po kim dziedziczyc...
Drugi pewnie tez tak bedzie szybko rosl, ale wage urodzeniowa niech ma taka srednia jak brat
Jas jak sie urodzil to mial 3230g - jak dlam nie w sam raz Potem zaczal przybierac jak szalony - ze wzrostem i waga jest w gornych centylach na siatkach centylowych - moj M jest taki wielki wiec wiaodm oze ma po kim dziedziczyc...
Drugi pewnie tez tak bedzie szybko rosl, ale wage urodzeniowa niech ma taka srednia jak brat
ciesze sie ;-)
A u mnie bylo doklanie odwrotnie Pat urodzil sie 4150g i potem byl chudziutki, ale bardzo dlugi.... wzrost w gornych centylach ale waga zawsze poniezj 50-ego.
sagitta123
Zaangażowana w BB
ooo to moja HAnia pulpecik 35 tydz i 2850
K
króliczątko
Gość
Hej dziewczyny ogólnie martwię się po wczorajszej wizycie u gin.
Badanie biometryczne płodu z 33 t.c.
BPD-8,1
HC-30,7
AC-28,8
FL-6,6
Badanie w 36 t.c. (wczoraj)
BPD-8,3
HC-30,9
AC-30,3
FL-7,0
Widzę że właściwie głóka nie urosła. Wcześniej przyrost był ok. 4-5mm na 4 tygodnie a tu przyrost ledwie 0,2mm. Martwię się że główka nic nie urosła przez 3 tygodnie.:-(
BPD-8,1
HC-30,7
AC-28,8
FL-6,6
BPD-8,3
HC-30,9
AC-30,3
FL-7,0
Widzę że właściwie głóka nie urosła. Wcześniej przyrost był ok. 4-5mm na 4 tygodnie a tu przyrost ledwie 0,2mm. Martwię się że główka nic nie urosła przez 3 tygodnie.:-(
reklama
Hej dziewczyny ogólnie martwię się po wczorajszej wizycie u gin.
BPD-8,1
HC-30,7
AC-28,8
FL-6,6
BPD-8,3
HC-30,9
AC-30,3
FL-7,0
Ja myślę że nie ma się czym martwić, zresztą jak lekarz nic nie mówil a w razie czego moglabyś zadzwonić do niego i spytać
mój w 33 tyg. w ogóle jakąś małą główkę ma i dł. nogi
BPD-8,25
HC-29,82
AC-30,09
FL-6,66