reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
A tu jest nasz siusiaczek, slabo widac bo zdjecie niewyrazne, ale mysle ze cos widac;-)
eqwe42.jpg

jak ja Wam zazdroszczę. Znacie płeć, możecie się oddać zakupowemu szaleństwu :-D
Szczerze to najważniejsze, że dzieciaczki zdrowo rosną. Gratuluję !!! :happy2:

Oczekiwanie: jeszcze raz gratulacje. Siusiaka widać słabo ale mam bogatą wyobraźnię... JAk dziewuszki się pojawią to będzie trudniej sobie wyobrazić ;-)

Dziewczyny

czy w Poslce tez robia badania na plec z krwi wiem ze to daje 100% pewnosci co do plci i juz od 7 tygodnia ciazy mozna znac plec.

Ja za tydzien mam wizyte i jak nie zobaczy moja lekarka nic to bede chciala skierowanie na krew bo juz tez nie moge sie doczekac co tam u mnie w brzuszku sobie mieszka :)

Dziewczyny

czy w Poslce tez robia badania na plec z krwi wiem ze to daje 100% pewnosci co do plci i juz od 7 tygodnia ciazy mozna znac plec.

Ja za tydzien mam wizyte i jak nie zobaczy moja lekarka nic to bede chciala skierowanie na krew bo juz tez nie moge sie doczekac co tam u mnie w brzuszku sobie mieszka :)
sasanka wlasnie wczoraj czytalam ze jest takie badanie....tyle ze w holandii. czy u nas tez juz robia to naprawde nie wiem (szczerze, to watpie) ale tez czytalam ze duze prawdopodobienstwo trafienia jest.
Mamazone.pl: test krwi określi płeć dziecka - www.mamazone.pl

reklama
U nas podobno mogą takie zrobić ale gdy jest niebezpieczeństwo odziedziczenia chorób genetycznych czy coś takiego ale jak jest naprawdę to nie wiem

Do góry