reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe slowa, to znaczy z brzusia tam te podziękowania zostały wykrzyczane :-D A maleństwo sobie podskakiwalo całe badanie, pewnie jaki skoczek z niej/niego wyrośnie :tak:

Powodzenia dziewczyny na jutrzejszych wizytach i z niecierpliwościa czekam na relacje z dzisiejszych.

A ja już po wczorajszej wizycie spokojna. Byłam u nowego lekarza pierwszy raz, u meżczyzny. Jakoś przyzwyczaiłam sie do kobiet.Ale lekarz całkiem ok, miala byc wizyta kontrolna, ale jak uslyszal ze nic nie utylam to i usg zrobil ale nie mam zdjecia zadnego i ja na usg nic nie widzialam nawet glowy, a lekarz dojrzał tam siusiaka nawet!! :)
Fajnie, że wszystko ok jest bo się martwiłam.
Tylko dostałam recepte na clotrimazolum i pumafucin czy cos takiego bo sie grzybskiem jakims zaraziłam :/ dbam o higienę niby wszystko ok, a tu szlaban na 16 dni na kontakty seksualne i leczenie:( wstyd wstyd ze tak jakos wyszlo, a nigdy nie mialam:/
Najgorsze, że mam cos chyba z tarczyca nie tak, i musze dokladne badania zrobić:/
wrrrrr

Supcio - gratuluję synalka:-)
Ja już po wizycie cała podekscytowana. Miało nie być usg,a było ze względu na moje plamienia. Wszystko o.k. Dzidzius kochane, serducho wali jak szalone:-D.
Oto moja pociecha (tlko tochę niewyraźna, bo to zdj zdjęcia, skanera nie posiadam), płci nie znam jeszcze niestety, ale miesiąc jeszcze wytrzymam:tak:

Załączniki

• DSC02121.jpg
    DSC02121.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry