reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

No więc ja juz po wizycie. Z dzidzią wszystko oki, rośnie jak powinna, serdzucho bije jak młot, a nogi to ma normalnie aż do szyi :-D Skakało przez całe usg jak na trampolinie i widać miało ubaw po pachy. A co do tasiemca plywającego w brzuchu to ruchy nie są, mój gin powiedzial mi że to niemożliwe, że dzidzia jeszcze jest zbyt mala żebym ją poczuła.
A na następnej wizycie poznamy juz prawdomodobnie płeć maleństwa, ale to dopiero 25 lutego :baffled:

A oto moja kruszyna (tylko jest to zdjęcie zdjęcia więc jakosc kiepska)
Zdjęcie018.jpg

reklama
kama no szkoda że bez usg bo nas mamy to zawsze uspokaja i cieszy ale lekarz wie na pewno co mówi a mówi że wszystko dobrze więc trzeba się cieszyć:tak:

malewa czy mi się wydaje czy słodziak wyma****e nóżkami?:tak:

Witam, jestem nową osobą na tym forum , również przyszłą mamą :-) jestem prawie w 17 tygodniu ciąży, mój Maluszek jak narazie również rozwija się zdrowo. Byłam u lekarza w piątek i dzidzia jest dość duża :-) no i wstępnie wiem, że może jest to chłopczyk ale takie rzeczy dokładniej będę wiedzieć później.

Witam, jestem nową osobą na tym forum , również przyszłą mamą :-) jestem prawie w 17 tygodniu ciąży, mój Maluszek jak narazie również rozwija się zdrowo. Byłam u lekarza w piątek i dzidzia jest dość duża :-) no i wstępnie wiem, że może jest to chłopczyk ale takie rzeczy dokładniej będę wiedzieć później.

Magdzia masz jakies usg to wklejaj :)

mam zdjęcie usg z 12 tygodnia bo teraz jak bylam to mierzyła głowkę i tylko ją widać na zdjęciu z góry :) ide za tydzień na kontrolę więc jeśli zrobi mi usg to na pewno zdjęcie wklejone będzie :tak:

reklama
No więc ja juz po wizycie. Z dzidzią wszystko oki, rośnie jak powinna, serdzucho bije jak młot, a nogi to ma normalnie aż do szyi :-D Skakało przez całe usg jak na trampolinie i widać miało ubaw po pachy. A co do tasiemca plywającego w brzuchu to ruchy nie są, mój gin powiedzial mi że to niemożliwe, że dzidzia jeszcze jest zbyt mala żebym ją poczuła.
A na następnej wizycie poznamy juz prawdomodobnie płeć maleństwa, ale to dopiero 25 lutego :baffled:

A oto moja kruszyna (tylko jest to zdjęcie zdjęcia więc jakosc kiepska)
Zobacz załącznik 197834

cudny maluszek:-)

Do góry