reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Wiecie co skleroza ciążowa...:-p sprawdziłam dokładnie...USG w 13 tygodniu było też:zawstydzona/y: teraz sobie przypomniałam...i że mąż był ze mną...ale to było tez na NFZ...poprosiłam lekarza i pozwolił mężowi wejść...to miałam 4 USG 7, 13, 20 i 34 tydzień:sorry:
Co do sklerozy ciążowej...ja już pare obiadów przypaliłam...bo zapomniałam że coś gotuje...
nie przejmuj sie to normalka! a malz sie ze mnie smieje ze znowu ciazowo-niezdarna sie robie ;-)
ja poczulam ruchy w 19tc.

reklama
Witamy sie w gronie lipcowek ;) Ja jestem w 12 tyg. w pn na USG smigamy, a jutro na kontrole bo brzuch strasznie boli:( Ja naleze do tych kobiet ktore raczej panikuja, wiem ze to napewno dziecku nie pomaga no ale co zrobic jak ciagle cos ;/ Mysle ze to tez przez pierwsza ciaze , przy nastepnej bedzie juz lepiej :) Pozdrawiamy , pozniej wstawie nasze zdjecie z 8 tygodnia.

juz wstawiam nasze foto z pierwszego USG :)
2q17z0y.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim.
Jestem nowa na forum, przywitałam się już na wątku głównym i zgodnie z obietnicą wstawiam moje zdjęcia z usg. Na pierwszym zdjęciu widać pęcherzyk ciążowy GS=10,8 mm z ciałkiem żółtym YS=0,28 mm i był to 5w1d ciąży. Na drugim już ukochane szczęście wielkości CRL=3,5 cm w wieku 10w3d. Pozdrawiam

Załączniki

• skann 5.11.2009.jpg
    skann 5.11.2009.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 529
  • skann 10.12.2009c.jpg
    skann 10.12.2009c.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 532
wiec i ja pochwale sie dobrymi wiesciami!!
moja fasolinka to taka wiercidupka ze ciezko bylo wykonac dokladny pomiar i zrobic ladne zdjecie!!ma juz okolo 4,7 cm i pieknie macha raczkami i nozkami-widok nie do opisania!
waga na minusie,mocz i cisnienie w normie!
jestem przeszczesliwa i byl to moj najlepszy prezent urodzinowy jaki kiedykolwiek dostalam!
szkoda tylko ze moj M nie mogl by ze mna,moze na kolejna wizyte uda sie nam razem pojsc!

picture11850.jpg

Ananna witam i gratuluję i podziwiam już usg 4d miałaś :szok:, oczywiście super :-), a czy między nóżkami to ogonek czy sisiorek?

Kama gratulacje pokaźny człowieczek :tak:.

reklama
A na kiedy jestes umowiona?? Ja musze isc na to w 12 tygodniu i zaraz sie umowie na wizyte.
nie jestem umowiona bo ja jestem w UK i tu sie to troche inaczej odbywa... :-(
narazie czekam az laskawie sie ze mna polozna skontaktuje! jak tego nie zrobi do piatku to my zadzwonimy lub sie do niej przejdziemy! :wściekła/y:

Do góry