reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Mruczka, atabe-pięknościowe słodziaczki:-)

dziękuję Dziewczynki za pocieszenie, już sobie troszkę przetłumaczyłam od wczoraj, że nie ma tragedii, ale Wasze wsparcie-jak mastercard-bezcenne-buziaki!!!

Śliczne dzidzie:) jakże Wam zazdroszczę tych Usg.. Ja mialam ostatnie 7 tygodni temu... A kolejne dopiero w 32tygodniu:-( a bardzo tęsknię za widokiem buzki mojej córuni... Jednak lekarz powiedzial ze dopiero wtedy to usg... Szkoda. Bo uspokoiło by mnie to ze u niej napewno wszystko jest ok.
2kwietnia Bylam na wizycie, badalismy serduszko, jest ok mocno równo bije:) z ciąża też znakomicie... Ciśnienie dobre jak zawsze 100/60. Waga skoczyła o kilogram, czyli jest w porzadku:-) to juz 2 na plusie... Cos czuje ze tym razem na wizycie bedzie ze 3kg wiecej:-) 27kwietnia idę.
Kurcze martwię się tylko że ten mój kaszel coraz gorszy:-( dzidzia i macica coraz wieksze i bardziej nimi szarpie przy kazdym kaszlnięciu... :-( oj żeby nic się nie stalo... Biorę jej wziewny Pulmicort Ale nie wiem czy wogóle pomaga. . . Mialam brać jeszcze Differgan ale się boję go brać bo on może spowolnić dzidzię tak jak Aviomarin.... A to bym chyba padła z nerwow gdybym znów Zuzi nie czuła całą dobę...

atabe - sliczna jest, jojku jaki to juz maly czlowieczek, troche zaluje, ze nie mialam 3d robionego!

butterfly - ja tez chodze na e przepisowe usg i miedzy nimi nie chodze dodatkowo, u mojego gina choc pakiet prywatny nie ma usg w gabinecie :( zaluje troszku, bo tesknie jak i Ty za widokiem malej, teraz pojde w 29 tc i mam nadzieje, ze bedzie za mala do badania i bede musiala powtorzyc w 32 :p a potem mam jeszcze do skorzystania z opcji usg na zyczenie: 1 w roku, wiec pewnie kolo 35 znow zrobie :)

ja się opieram i nie biegam na usg dodatkowe, robię tak, jak lekarz każe. Raz miałam tylko jedno więcej, bo powiedzieli, że dziecko jest znacznie za małe i poszłam po opinię dla drugiego lekarza.
Ostatnio miałam w 22 tyg, następne w 32, trudno, będę czekać niecierpliwe.

ewelad wszystko bedzie dobrze, tak jak dziewczyny mowia gdyby bylo cos nie tak to by inaczej zareagował:tak: Wspolczuje infekcji

Mruczka; Śliczna:-)

atabe Pięknosci i jaka duza:-)

atabe śliczna córunia- świetne fotki gin zrobił:tak:

butterfly a skąd ten kaszel? ja też miałam taki uporczywy chyba ze 3-4tyg, nic nie pomagało, dopiero syrop Stodal mi pomógł:tak:

perla a dlaczego nie będziesz już mieć usg??

reklama
Do góry