reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Cześć dziewczyny Ja jestem na forum Sierpniówek chociaż po dwóch ostatnich USG wychodzi termin 23.07 :)

ja już po wizycie:-)
wszystko ok-a to jest najważniejsze!!! mała waży już 1kg50gram! więc jest już co nosić;-) fikała tak, ze lekarz aż się dziwił:-D mam nagraną płytkę i zdjęcie-postaram się wkleić, jeszcze dziś-tylko jak M wróci, bo ja mam mam problem ze skanerem;-) witamin, mam nie brać nadal, badanie moczu powtórzyć, bo tak jak pisałam pojawiło się białko...

Ale duża twoja dziecina :) Ponad kilogram <szok> Moja maleńka ważyła w 23 tyg 650g, ale te Nasze dzieciaczki szybko rosną :)

reklama
ja już po wizycie, wyniki badań ok, waga też w miarę, bo 8kg na plusie, ale gin wypatrzył , że szyjka się skróciła trochę i mam stan zapalny, więc luteina dalej, do tego nystatyna-nie nadążę chyba z tym aplikowaniem sobie różnych wynalazków do ..., z tą szyjką powiedział, że się zdarza na tym etapie, jakoś nie zrobił z tego problemu, kazał więcej wypoczywać i nie denerwować się, załapałam doła i pewnie teraz będę nad każdym ukłuciem się zastanawiać i panikować:-(
agatha mam pytanko, bo wiem, że Ty masz ten krążek- czy to ze wzgl na skaracanie, jeśłi tak to o ile Ci się skróciła,bo moze ja też zapytam gina o coś takiego??

Do góry