reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Geperty, wielkie gratulacje synusia! Fajnie, że jednak się cieszysz z tylu jąderek w domku..... Aby wyrównać poziom progesteronu w domu zalecam kupienie zwierzątka płci żeńskiej ;) Ale będziesz mieć obstawę :)

Perla, Tweenie: jeszcze raz wielkie gratulacje z powodu upragnionych córeniek! :)

Dziewczyny ja po wizycie.Mała już nie taka mała hihi 818 gram-nadrobiła bo zawsze była o parę dni mniejsza niż z terminu Om a teraz jest troszkę większa :)Już wiem dlaczego mi tak brzuch urósł.Wszystko ok-ciśnienie miałam za wysokie ale po pozniejszym pomiarze 130 na 80 więc chyba tragedii nie ma.Następna wizyta za 4 tygodnie,ufffffff jak się cieszę!!
Dzamenka moja mała ma podobne wymiary więc pewnie wagę też masz podobną dzidziolka :)
Geperty synuś słodziak mały!!Gratulacje!!
Wklejam zdjęcie:
Oto Juleczka dziewczyneczka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
geperty maluszek do braciszka podobny, naprawde:tak:super że jestes zadowolona, no prawie w 100%:-Dniestety nas mamy trudno zadowolić:-p

madzik śliczna dziewuszka;-)

dzamena kawał chłopa z mojego zięcia:-D

tweenie teściowa to sobie może chcieć:-pa M będzie w córci zakochany po uszy, bo córcie lubią być takie tatusine;-)ale niech sobie poudaje, oni lubią pozować na twardzieli:-)

madzik gratuluje udanej wizyty!!
z Julki to juz calkiem duza pannica i rzeczywiscie nosek ma slicznie zadarty:)

mój mały też waży koło 800g, serduszko ślicznie biło, jest obrócony główka w dół, co do wyników to dobre,mam sie nie martwić hemoglobiną i dalej brać żelazo
mały sie ruszał więc zdjecia niewyraźne,ale jedno wrzucę z buźką z przodu

Załączniki

• Zdjęcie0033..jpg
    Zdjęcie0033..jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 79
Madzik córunia śliczny profil pokazała :tak:.

Aneta-h no faktycznie słabo widać, wiercipiętka nie daje się łatwo sfotografować :-D.

reklama
Do góry