reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
mruczka śliczna jest:-)a wagowo jak moja, choć młodsza, widać duża dziewczynka;-)

sasanka to wcale nie jest mało, moja widzisz tydzień starsza a niewiele cięższa i lekarz mówi że jest super. Rozpiętość norm wagowych jest bardzo duża, przecież jak rodza się potem dzieciaczki w jednym wieku jedno o tej samej długości waży 2900 a drugie 4400 i nie jest to żadną nieprawidłowością tak samo jak później dzieciaczki różnie rosną, jedne płynnie inne skokowo i wzajemnie się przeganiają:-)najważniejsze że wymiary części ciała w stosunku do siebie są prawidłowe i budowa "organków" wewnętrznych, więc się nie martw:tak:

że dziś same dziewuszki, a przecież dzień kobiet był wczoraj....hmmm

Faktycznie:tak:

Zapomniałam dodać że mała główką na dół i pewnie dlatego już nie tłucze mnie po szyjce:tak:
I mam pić 2 kawy żebym czasem nie zasnęła za kierownicą, gin mi zalecił bo miałam po jednej kawci 103/60:sorry2:

Dziewczyny piękne córeczki, ciesze się że wizyty udane i maleństwa zdrowe.
Jedyneczka ja jestem też bardzo ciekawa co noszę pod sercem i troszkę jestem zawiedziona że maleństwo takie wstydliwe...no ale trudno. Gorzej że teraz to USG chyba dopiero w 34 tygodniu:baffled::baffled::baffled: ale i tak poproszę gina na kolejnej wizycie czy nie mógłby spojrzeć co tam dziecko między nogami posiada:-p

reklama
ania_pestka my sie umowilismy w 30 tyg. na takie pamiatkowe USG, tylko i wylacznie zeby nagrac plytke i moze w koncu zobaczyc buziaka synka. Moze tez o takim dodatkowym pomyslcie;-)

Do góry