reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Vanilka - słodziaczek :happy2::happy2::happy2: Wygląda jakby miał rękawicę bokserską na dłoni :-)
ja dziś byłam na wizycie, ale bez USG, serduszko ładnie bije, nawet nie trzeba go było szukać :-) Reszta wszystko ok ;-)

myślisz, że przez witaminy dzieci rodzą się większe??? :confused:

ewcik
tak mi lekarz powiedzial i jeszcze pare dziewczyn tez od lekarzy o tym slyszalo. poza tym czytalam tez o tym. ja jestem przeciwniczka wszelkich srodkow syntetycznych-typu witaminy, lekarstwa, a zwlaszcza antybiotyki. i ich uzywanie uwazam za zasadne tylko w razie niezbednej koniecznosci (a od antybiotykow to sie nawet wtedy probuje wymigac ;-)). nawet, szczerze mowiac, w tej ciazy ani razu nie zjadlam nic przeciwbolowego a nospy to pol listka. witaminy mi na szczescie lekarz odstawil a zeby zelaza nie jesc na anemie-jem zapobiegawczo codziennie mieso nawet jak nie mam ochoty. witaminy w ciazy tez chyba jak sa wyniki dobre to mysle ze nie ma potrzeby ich brac...ale ja nie lekarz wiec nie kloce sie-co lekarz to opinia :-)

sasanka sliczna dziewuszka :) gratulacje :-) a jakie zdjecie wyrazne :tak:

magdzia
no wlasnie bo cos jakos mi sie juz z synkiem kjarzylas :-) ale jak teraz napisalas to tez cos mi sie przypomina o tej niepewnosci lekarki co do plci :tak: ale jest jeszcze troche czasu i na pewno sie wasze dzidzi okresli ;-)

vanilka
!!!!! jaki juz duzy chlopczyk z Twojego Dawidka :-) :tak: dorodne dziecie :-)

mysza to b dobrze ze z dzieciaczkiem oki wszystko. chyba ma dobre serduszko ta Twoja NInka ;-)

Jak się okazało córcia :tak:

1..jpg

2..jpg

To co widać na pierwszym zdjęciu przed brzuszkiem,między łokciem a kolankiem Malutkiej to,jak to Pani Dr nazwała,'balonik' z wątrobą,o której już słyszałyście...

Ostatnia edycja:
Vanilka - śliczny ten Twój syneczek. faktycznie wygląda jakby bańki puszczał:-)

Asieńka - Twoja córcia prześliczna, jaka słodka buźka;-)

Dziewczyny, cieszę się że wizyty udane i wszystko ok.:-)

Vanilka kawał przystojniaka i faktycznie jakby rękwice boksersk miał na dłoni jak mysza stwierdziła:-)

asieńka śliczna dziewuszka i jakie wyraźne zdjęcia;-)trzymam kciuki za malutka bardzo mocno:tak:

reklama
Do góry