olka11135
Fanka BB :)
Ona ma zaburzenia sensoryczne, i siostra chodziła z nią do psychologa jak miała z dwa latka, teraz potrafi zrobić awanturę o mojego syna, że też do babci przyjechał, jest strasznie zazdrosna.
Oczywiście w szkole dostaje już pierwsze uwagi, bo nikt z dzieckiem nie porozmawia, że to i to robi źle, tylko od razu uwaga i do widzenia, siostra trzyma oczywiście rękę na pulsie, ale nie ma wpływu na to co się dzieje w trakcie zajęć.
Moją w szkole uwielbiają akurat
Zazdrosna raczej nie jest o brata tylko ma swoje fazy np. też ostatnio aż się zanosiła od płaczu bo ona koniecznie chciała wejść do brata do pokoju. W domu 20 pokoi, ona musi tam xD A najgorsze to jest z nią oglądanie filmów typu np. "Pies który wrócił do domu" albo "Lessie wróć" wyje prawie cały film nawet trailer nie może się obyć bez ryku
Ona czasem płacze i mówi: Mamo, ja muszę sobie teraz popłakać bo tak mam
Ze spaniem też tak naprawdę jest gorzej bo teraz ona ma tyle do zrobienia, że zdarza jej się iść spać o 22-23, a o 6 trzema wstać i jest oczywiście rano problem. A jak była dzidziusiem to w 2 minuty zasypiała przy piersi, oczywiście spała potem godzinę na mnie więc ani zjeść, ani wyjść, ani się umyć no ale spała i można było sobie poczytać czy pooglądać coś W nocy też współspanie wiec na luzie karmienie na śpiocha, także ja tam noce miałam przespane już w szpitalu (tak, spałam z dzieckiem w szpitalu w jednym łóżku). A teraz o 23 robię bransoletki czy kartki dla jej przyjaciół