Asia i Paulinka
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki URODZIŁAM Mam nowego członka rodziny
Julcia urodziła się 22.07.2012 o godzinie 00.05 waga 2770g, 53 cm
10 punktów dostałą, zdrowiutka, śliczniutka i spokojniutka
Wstawiam zdjęcia do siebie na profil
Powiem, że poród był szybki 1 połowa trwała 2 i poł godziny a 2 połowa tylko 30 min Troche mocno bolało ale mój J był cały czas przy nas i to było dla mnie wielkie wsparcie
Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami ze śliczną córeczką
Pozdrawiam Was kochane
Witajcie Dziewuszki Dawno Was nie odwiedzałam bo Jula pochłania cały mój czas Moja niunia ma już 2 miesiące i 2 dni Jest kochaną złośnicą moją Ustawia nas w domu po swojemu I co dziwne nikt się nie sprzeciwia Jest zdrowa, gaworzy już jak najęta, dużo je mało śpi [w dzień] hehe ;] główkę już od miesiąca trzyma sztywno co jest bardzo dziwne no ale cóż a gdyby mogła i miała tyle siły to by sama na spacer juz poszła Wszystko robi tak szybko, że nie nadążam nad moim szkrabem
Co u Was kobitki ? Jak Wasze maluszki ??
Pozdrawiam Was serdecznie