joanna1977
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny!!!Alex nabawila sie kataru i kaszlu no i od wczoraj dostaje antybiotyk a w czwartek na wizycie lekarze powiedzieli 2/3 tyg musi tam u nich zostac bo czekaja ja konkretne badania a wiec nie wiedza sami czy ze swietami klapnie i wyjdzie do domkuNa patologi jestesmy od zeszlego piatku miala okuliste-oczka wporzadku:-)rendgen klatki piersiowej-plucka nie sa idealne ale tez nienajgorsze-wiadomo odbija sie respiratorekg serduszka -ale wynik poznam w poniedzialek na wizycie,no i jeszcze jedno tylko niewiem jak to badanie sie nazywa-dostala kropelki na spanie i do glowki miala przyloczone elektrody ale mala meczyl katar i non stop sie wiercila i badanie jest do powtorzenia-wiem ze czeka nas jeszcze neurolog.Byla tez pani rehabilitantka po obejrzeniu Alex stwierdzila ze mala odwraca (trzyma) glowke na prawa strone i ze nad tym trzeba popracowacNo i co jeszcze to na ten ddzial nie moze wchodzic moja starsza corcia dla mnie glupota na Intesiv nikt nie bronil a tu dopiero moga wchodzic od 14lat-pielegniarka powiedziala co szef odzialu to inne przepisyA Alex przybiera jest slodziutka i wczoraj wazyla 2630 POZDRAWIAM