reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

Hej dziewczyny!!!Alex nabawila sie kataru i kaszlu no i od wczoraj dostaje antybiotyk a w czwartek na wizycie lekarze powiedzieli 2/3 tyg musi tam u nich zostac bo czekaja ja konkretne badania a wiec nie wiedza sami czy ze swietami klapnie i wyjdzie do domku:no::no::no::no::no:Na patologi jestesmy od zeszlego piatku miala okuliste-oczka wporzadku:-)rendgen klatki piersiowej-plucka nie sa idealne ale tez nienajgorsze-wiadomo odbija sie respirator:crazy:ekg serduszka -ale wynik poznam w poniedzialek na wizycie,no i jeszcze jedno tylko niewiem jak to badanie sie nazywa-dostala kropelki na spanie i do glowki miala przyloczone elektrody ale mala meczyl katar i non stop sie wiercila i badanie jest do powtorzenia-wiem ze czeka nas jeszcze neurolog.Byla tez pani rehabilitantka po obejrzeniu Alex stwierdzila ze mala odwraca (trzyma) glowke na prawa strone i ze nad tym trzeba popracowac:crazy:No i co jeszcze to na ten ddzial nie moze wchodzic moja starsza corcia dla mnie glupota na Intesiv nikt nie bronil a tu dopiero moga wchodzic od 14lat-pielegniarka powiedziala co szef odzialu to inne przepisy:no::no::no:A Alex przybiera jest slodziutka i wczoraj wazyla 2630 POZDRAWIAM

reklama
To pewnie było EEG, neurolog to w sumie powinna być norma przy takich wczesniakach. A rehabilitacja jak najbardziej, przecież nasze dzieciaczki na poczatku ciągle leżą, poza tym jak kładzie główkę tylko w jedną stronę to jest problem, u nas jest tak do tej pory ale walczymy z asymetrią napięciem i wszystkim innym:)
Będzie dobrze, macie dużo szczęścia dziewczyny:)

Witajcie dziewczyny.
Serce rośnie jak sie czyta o postępach dziewczynek.

Ciekawe, ze mała przed EEG dostała jakiś środek na spanie. U nas dzieci muszą byc bez leków (a jesli jakies sa podawane to trzeba zgłaszać). Generalnie zasada jest taka - wymeczyć dzieciaka na maxa, zeby na badaniu usnął.

Trzymam za Was kciuki nieustannie:)

reklama
Do góry