reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

Asiu, suuuper!!! Fajnie jest kupować coś dla maluszka prawda? ;-) Pierwszy smoczek- fajnie, niech ćwiczy :tak: No i CPAP... Dziś o was rozmawiałam z 2 mamami wcześniaczków, były pełne podziwu, jak sobie radzi Paulinka :tak:
Buziaki dla małej :-)

reklama
U nas jakoś powoli leci, z Oczkami jest problem i z mózgiem, bo ta malacja sie powieksza ;( poza ty paulusia jakoś się trzyna 800g wazy ;) ruchliwy mój maluszek ;) pozdroqwienia dla was i caluski dla Alex ;)

WITAM!!! U nas ok ALEX od paru dni ma "gimnastyke"a od jutra zaczna jej sie masaze Jutro o 16 mam byc zebym widziala jak to sie robi zeby w domu potem tez moglam jej to sama robic ,bedzie to miec 2razy w tyg a jak wyjdziemy do domu to moge dalej sie o to starac(jest to wszystko za darmo)Wypija 35ml mleczka w tym 10ml z butelki.Wczoraj jak ja kangurkowalam to Alex byla niespokojna i no stop sie wiercila tak jakby szukala piersi i jedna z pielegniarek to zauwazyla i zapytala czy sprobojemy ja przystawic no i sprobowalysmy,Alex troszke sie napila i odrazu byla spokojniejsza(ZASKAKUJE mnie ta moja CORCIA)A w zeszlym tyg byla regionalna telewizja na oddziale i krecili reportaz o wczesniakach ,Alex tez tam jest jutro beda puszczac na WDR-Dortmund o 19.30(moze ktoras z was sciaga ten program z satelity)Z oddychaniem tez niezle sobie radzi -dzis caly dzionek bez CPAP-u:-)Dzis skonczyla 12tyg ma 1830g 41,6cm obwod glowki 28,7cm caluski dla PAULINKi!!!

joanna1977 Super zdjęcia, duża już Twoja Alex, jeszcze trochę i może do domku wrócicie. Dobrze, że ma rehabilitację, u nas to spowodowało, że wycofało się wiele niefajnych odruchów i przyspieszyło rozwój Paulinki. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy:)

trzymam kciuki za Paulinkę i Alex ;) obserwuję ten temat na bieżaco i bardzo pozytywnie obie dziewczyny mnie zaskakują ;) pozdrowienia !

reklama
sorki dziewczyny ale ten reportaz bedzie za tydzien 16.11.wtorek o 19.30 Alex ok Dzis miala pierwszy raz ubrana koszuleczke -swietnie to wyglada PA.............

Do góry