reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

Asiu, suuuper!!! Fajnie jest kupować coś dla maluszka prawda? ;-) Pierwszy smoczek- fajnie, niech ćwiczy :tak: No i CPAP... Dziś o was rozmawiałam z 2 mamami wcześniaczków, były pełne podziwu, jak sobie radzi Paulinka :tak:
Buziaki dla małej :-)

reklama
U nas jakoś powoli leci, z Oczkami jest problem i z mózgiem, bo ta malacja sie powieksza ;( poza ty paulusia jakoś się trzyna 800g wazy ;) ruchliwy mój maluszek ;) pozdroqwienia dla was i caluski dla Alex ;)

WITAM!!! U nas ok ALEX od paru dni ma "gimnastyke"a od jutra zaczna jej sie masaze Jutro o 16 mam byc zebym widziala jak to sie robi zeby w domu potem tez moglam jej to sama robic ,bedzie to miec 2razy w tyg a jak wyjdziemy do domu to moge dalej sie o to starac(jest to wszystko za darmo)Wypija 35ml mleczka w tym 10ml z butelki.Wczoraj jak ja kangurkowalam to Alex byla niespokojna i no stop sie wiercila tak jakby szukala piersi i jedna z pielegniarek to zauwazyla i zapytala czy sprobojemy ja przystawic no i sprobowalysmy,Alex troszke sie napila i odrazu byla spokojniejsza(ZASKAKUJE mnie ta moja CORCIA)A w zeszlym tyg byla regionalna telewizja na oddziale i krecili reportaz o wczesniakach ,Alex tez tam jest jutro beda puszczac na WDR-Dortmund o 19.30(moze ktoras z was sciaga ten program z satelity)Z oddychaniem tez niezle sobie radzi -dzis caly dzionek bez CPAP-u:-)Dzis skonczyla 12tyg ma 1830g 41,6cm obwod glowki 28,7cm caluski dla PAULINKi!!!

joanna1977 Super zdjęcia, duża już Twoja Alex, jeszcze trochę i może do domku wrócicie. Dobrze, że ma rehabilitację, u nas to spowodowało, że wycofało się wiele niefajnych odruchów i przyspieszyło rozwój Paulinki. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy:)

trzymam kciuki za Paulinkę i Alex ;) obserwuję ten temat na bieżaco i bardzo pozytywnie obie dziewczyny mnie zaskakują ;) pozdrowienia !

reklama
sorki dziewczyny ale ten reportaz bedzie za tydzien 16.11.wtorek o 19.30 Alex ok Dzis miala pierwszy raz ubrana koszuleczke -swietnie to wyglada PA.............

Do góry