Nelliel
Fanka BB :)
Robiłam w maju i nadal nie mamDziewczyny, quick question... Czy któraś z Was, która robiła badania Katowicach w czerwcu ma już wyniki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam w maju i nadal nie mamDziewczyny, quick question... Czy któraś z Was, która robiła badania Katowicach w czerwcu ma już wyniki ?
My się poznali jak ja miałam 17 lat.to ja jak poznałam mojego męża to miałam jakieś 26 czy 27 lat, więc po 3 miesiącach spotykania się powiedziałam mu, że ja z nim 5 lat za rękę chodzić nie będę, bo nie mam na to czasu - więc jeśli on ma podjeście, że nie chce się oświadczać długo lub ogólnie nie chce ślubu, to możemy już się rozstać i niemarnować swojego czasu. Powiedział "poczekaj rok". A oświadczył się po 11 miesiącach spotykania się
Tak, my 5 czerwca robiliśmy, a wyniki przyszły 7 lipca.Dziewczyny, quick question... Czy któraś z Was, która robiła badania Katowicach w czerwcu ma już wyniki ?
Kurcze, my 10 i dalej czekamyTak, my 5 czerwca robiliśmy, a wyniki przyszły 7 lipca.
Jestem po hsg. Oba jajowody drożne, w prawym od razu był widoczny kontrast, nad lewym dr musiał trochę popracować, ale w końcu też puściło. No i tak powiem Wam dobrze i niedobrze. Bo skoro jest ok, to dlaczego nie wychodzi?
Plan na mnie jest taki, że dr zaprasza mnie za 3 tygodnie na ciążową wizytę (- salwa śmiechu). A jeśli się nie uda to w październiku stymulacja.
Mam mieszane uczucia, chyba że dziwnie się czuję po tych narkotycznych znieczuleniach
Ja 17 czerwca dostałam wyniki i info, że jedno badanie muszą powtórzyć i powtarzają do teraz.Dziewczyny, quick question... Czy któraś z Was, która robiła badania Katowicach w czerwcu ma już wyniki ?
Ja miałam w sobotę podobnie, ale 8dpoja mam 7dpo dziś i polała się ze mnie żywa krew. Fajnie, ciekawe o co chodzi mojemu organizmowi