reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Zastanawiam się czy któryś z suplementów, co biorę może mi wpłynąć na przedłużenie cyklu, podejrzewam inozytol. Macie jakieś doświadczenia, żeby suplementy wpływały mocno na Wasz cykl lub samopoczucie? Ja miałam wczoraj migrenę z aurą na granicy wymiotów. Zawsze przed okresem mam, ale nigdy aż taką.
Mi inozytol wyrównuje cykl, skraca o ok 2 dni. Plus mam tak że przez pierwsze 2 miesiące stosowania gdzieś od połowy cyklu piersi mnie strasznie bolą i brzuch tak na okres, ale okres przychodzi właśnie jakieś 2 dni szybciej tylko.

Ja kupiłam w tamtym tygodniu Hebdy, myślałam że tylko ja się zmagam z takimi problemami. Zwalam to na ZS a tu się okazuje że nie jestem sama z suchością 😁 w piątek test biały, czekam na okres, nie mam więcej testów ..

reklama
Mój mąż też zawsze przed wyjściem musi iść na kibel. Albo ja już stoję ubrana, za 10 minut namy wyjść a on obcina paznokcie. Nigdy nie robi tego w normalnym momencie, zawsze jak mamy już wychodzić
Boże mój to samo, jak słyszę potem z kibla dźwięk klikającej obcinaczki do paznokci to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera

Do góry