anyżowa
Fanka BB :)
O jakieś 3 dni. Z 29 na 26.Z ilu do ilu się skrócił ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jakieś 3 dni. Z 29 na 26.Z ilu do ilu się skrócił ?
ma sensDziewczyny, czy robienie progesteronu w domniemanym 8dpo też jest ok/ma sens?
A skierowania miałyście od lekarza z kliniki też na NFZ? Czy jakoś prywatnie?Tak, na pewno ja i @fckathy robiłyśmy na NFZ sono-HSG
Mi inozytol wyrównuje cykl, skraca o ok 2 dni. Plus mam tak że przez pierwsze 2 miesiące stosowania gdzieś od połowy cyklu piersi mnie strasznie bolą i brzuch tak na okres, ale okres przychodzi właśnie jakieś 2 dni szybciej tylko.Zastanawiam się czy któryś z suplementów, co biorę może mi wpłynąć na przedłużenie cyklu, podejrzewam inozytol. Macie jakieś doświadczenia, żeby suplementy wpływały mocno na Wasz cykl lub samopoczucie? Ja miałam wczoraj migrenę z aurą na granicy wymiotów. Zawsze przed okresem mam, ale nigdy aż taką.
Boże mój to samo, jak słyszę potem z kibla dźwięk klikającej obcinaczki do paznokci to mi się scyzoryk w kieszeni otwieraMój mąż też zawsze przed wyjściem musi iść na kibel. Albo ja już stoję ubrana, za 10 minut namy wyjść a on obcina paznokcie. Nigdy nie robi tego w normalnym momencie, zawsze jak mamy już wychodzić