LadyCaro
Fanka BB :)
No tak, to jest taki jeżTaki tygodniowy to jakbym miał jeża w majtkach ja strzygę się tam trymerem, mam już przetestowaną swoją ulubioną długość i zazwyczaj tak strzygę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, to jest taki jeżTaki tygodniowy to jakbym miał jeża w majtkach ja strzygę się tam trymerem, mam już przetestowaną swoją ulubioną długość i zazwyczaj tak strzygę.
Mi po włączeniu inozytolu długo długo temu cykl się skrócił, co do samopoczucia, jakoś nie odczułam różnicy.Zastanawiam się czy któryś z suplementów, co biorę może mi wpłynąć na przedłużenie cyklu, podejrzewam inozytol. Macie jakieś doświadczenia, żeby suplementy wpływały mocno na Wasz cykl lub samopoczucie? Ja miałam wczoraj migrenę z aurą na granicy wymiotów. Zawsze przed okresem mam, ale nigdy aż taką.
Izabela Mazurkiewicz - bodajże Trójmiasto właśnie korzystałam już z 2 razy i zero problemów ze skierowaniami, a mówiłam, że potrzebne do niepłodności. U mnie 2 razy teleporada, bo potrzebowałam skierowania, a na wizytę za daleko.Czy któraś z was ma do polecenia gina z luxmedu, który wypisze skierowania i nie będzie mówił, że to leczenie niepłodności? Myślę jak ogarnąć coś w stylu monitoringu i może jakiś progesteron na luxmed… Mowa o Gdańsku albo po same skierowania to lepiej teleporada nawet. Ktoś polecał kiedyś jakichś obcokrajowców, ale nie mogę tego znaleźć.
Ps. Czy to normalne ceny za monitoring cyklu? 250zl za pierwszą wizytę i 150zl za każdą kolejną?
Z ilu do ilu się skrócił ?Mi po włączeniu inozytolu długo długo temu cykl się skrócił, co do samopoczucia, jakoś nie odczułam różnicy.
A jak u Ciebie z tymi plamieniami?Ostatnio wiedzę rolki, gdzie kobieta szybciej dziecko urodziła niż jej facet się załatwił.
Pojawiły się ponownie w kolejny weekend, ale z dużym prawdopodobieństwem doszłam od czego - od współżycia. Na razie mam przymusowy celibat.A jak u Ciebie z tymi plamieniami?
@StaraStaraczka Issa Traore np, Piotr Mogiła-Komorowski na pakiet monitoringu jako tako nie zrobisz, ale nikt Ci nie zabroni umówić się na wizytę, powiedzieć że cię coś kluje itp i zrobi Ci lekarz usgIzabela Mazurkiewicz - bodajże Trójmiasto właśnie korzystałam już z 2 razy i zero problemów ze skierowaniami, a mówiłam, że potrzebne do niepłodności. U mnie 2 razy teleporada, bo potrzebowałam skierowania, a na wizytę za daleko.
O kurde, chyba przekonałaś@penguinlicious nie chce zabrzmieć wulgarnie, ale dziś pierwszy raz użyłam olejku intymnego z your kaya po depilacji i nigdy nie miałam gladszej pipki
Moj się zawsze spóźnia. Jak mamy wyjść o 14, to o 13:50 idzie na dwójeczka, co zajmuje pół godziny i ja już wkurw.
Pomogło jak zaczęłam zamiast "impreza zacznie się o 15, musimy wyjechać o 14" to mówić "impreza o 14, wyjazd o 13" i czasami mu się zdarzy o 13 być gotowym, wtedy ja pytam "ale przesunęło się na 15, zapomniałam Ci powiedzieć".
Mój mąż też się nigdy nie spieszy.
My też dziś na wesele ale na szczęście blisko domu, ale impreza na prawie 200 osób.
Mój mąż to samo! Co z nimi jest?! Mój wtedy „kolega” spóźnił się nawet na naszą pierwszą randkę (w ciemno)
Czy wszystkie mamy tego samego faceta? O co chodzi z tym siedzeniem w toalecie przed każdym wyjściem? Nie ważne czy sklep czy jakaś impreza zawsze musi być długie posiedzenie w WCo jaaa… ja nie wiem czy to większość facetów tak ma? Bo mojemu też się prawie nigdy nigdzie nie spieszy i czasami doprowadza mnie tym do szału, zwłaszcza jak gdzieś wyjeżdżamy
Kurde tym stwierdzeniem kupiłaś mnie@penguinlicious nie chce zabrzmieć wulgarnie, ale dziś pierwszy raz użyłam olejku intymnego z your kaya po depilacji i nigdy nie miałam gladszej pipki