Bambi199027
Zaangażowana w BB
Nie dawno zaczynał się miesiąc a tu za 3 dni sierpień i odliczanie od nowa . Jak ten czas ucieka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od lekarza z poradni leczenia niepłodności (polikliniki), która jest przy tym szpitalu, gdzie nam robili drożność, też na NFZ. Generalnie, tutaj (Warszawa, Karowa) jest tak, że mimo że miałam skierowanie na HSG od prywatnego lekarza, to żeby móc je zrobić tam na NFZ musiałam mieć skierowanie od „wewnętrznego” lekarza z tego szpitala. I nadal mam niewykorzystane tamto pierwsze, które teoretycznie mogę jeszcze zrealizować (np. IMiD nie miał wymagania, żeby to skierowanie było od ichniejszego lekarza).A skierowania miałyście od lekarza z kliniki też na NFZ? Czy jakoś prywatnie?
No właśnie nie! Ja też się tego bałam, bo też nie lubię jak mi wszystko babra i do siebie przykleja. Ale jak raz miałam takie mega podrażnienie, że aż mi tam spuchło lekko (nie wiem co to było), to smarowałam sobie zewnętrznie i naciągałam gatki, godząc się już po cichu, że wszystko się będzie kleiło, ale nie! Cienka ochronna warstwa zostawała, ale daleko temu do tłustości i klejenia Przynajmniej takie są moje odczucia.A powiedzcie mi te olejki z your kaya albo Yope sie potem nie babraja? Ja nie lubię takich tłustych konsystencji, nie raz próbowałam np jakieś masła do ciała, ale potem chyba z godzinę bym musiała chodzić na golasa i nic nie dotykać żeby wszystkiego dookoła nie pobrudzić. Piżamy już miałam całe w tłustych plamach
znaczy no olejek to olejek, ale dla ten z your Kaya nie zostawia jakiejś wkurzającej, lepkiej warstwyA powiedzcie mi te olejki z your kaya albo Yope sie potem nie babraja? Ja nie lubię takich tłustych konsystencji, nie raz próbowałam np jakieś masła do ciała, ale potem chyba z godzinę bym musiała chodzić na golasa i nic nie dotykać żeby wszystkiego dookoła nie pobrudzić. Piżamy już miałam całe w tłustych plamach
raz na jakiś czas można!Rany, dziewczyny… dopiero wróciliśmy do domu po tym przyjęciu weselnym i czuję, że zaczyna mnie chyba dopadać kac Już nie pamiętam, kiedy ostatni raz sobie tak pofolgowałam Nie, żebym waliła wódę do 3, bo nie lubię, ale prosecco wchodziło jak woda (wyjątkowo)
Ten z yope nie zostawia takiej tłustej klejącej chamskiej warstwy jest olejkiem więc zostawia lekki przyjemny poślizg i nie mam problemu żeby mi brudził bieliznę. Zapach też ma bardzo przyjemnyA powiedzcie mi te olejki z your kaya albo Yope sie potem nie babraja? Ja nie lubię takich tłustych konsystencji, nie raz próbowałam np jakieś masła do ciała, ale potem chyba z godzinę bym musiała chodzić na golasa i nic nie dotykać żeby wszystkiego dookoła nie pobrudzić. Piżamy już miałam całe w tłustych plamach
To znaczy, że dobrze się bawiłaśRany, dziewczyny… dopiero wróciliśmy do domu po tym przyjęciu weselnym i czuję, że zaczyna mnie chyba dopadać kac Już nie pamiętam, kiedy ostatni raz sobie tak pofolgowałam Nie, żebym waliła wódę do 3, bo nie lubię, ale prosecco wchodziło jak woda (wyjątkowo)
No ja dalej liczę, że nowy miesiąc równa się więcej przyszłych nowych mamNie dawno zaczynał się miesiąc a tu za 3 dni sierpień i odliczanie od nowa . Jak ten czas ucieka
O to dokładnie jak ja. Lubie się smarować tzn bardziej musze bo mam suchą skórę, ale nie cierpię jak zostaje lepki film.A powiedzcie mi te olejki z your kaya albo Yope sie potem nie babraja? Ja nie lubię takich tłustych konsystencji, nie raz próbowałam np jakieś masła do ciała, ale potem chyba z godzinę bym musiała chodzić na golasa i nic nie dotykać żeby wszystkiego dookoła nie pobrudzić. Piżamy już miałam całe w tłustych plamach