morticia_adams
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzięki Wam wyciągnęłam bimbały i zrobiłam sobie samobadanie Dzięki! Niczego nie wyczułam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzmi jakbyś wyciągnęła je z pudełeczka, zamontowała i się zbadała.Dziewczyny, dzięki Wam wyciągnęłam bimbały i zrobiłam sobie samobadanie Dzięki! Niczego nie wyczułam.
Żadne zwidy Gratulacje oraz nudnej ciąży życzęZobacz załącznik 1649670Dziewczyny, dziwna sprawa. Zrobiłam z głupoty test, bo @ dalej nie nadchodzi. Czy ja mam zwidy, czy tam jest druga kreska? Zrobiłam dwa, na obu widzę to samo
Nie wiem dlaczego to sobie wyobraziłam .Brzmi jakbyś wyciągnęła je z pudełeczka, zamontowała i się zbadała.
O skarby trzeba dbaćDziewczyny, dzięki Wam wyciągnęłam bimbały i zrobiłam sobie samobadanie Dzięki! Niczego nie wyczułam.
To wszystko tylko na migrenę dostałaś?Ja przed staraniem o 1sza ciaze w ramach profilaktyki migreny i bólów napięciowych koenzym q10, neurowit (tam są Wit z grypu b), magne b6 i Wit d 4 tys jednostek bo miałam niedobór, oraz Amitryptylinum to jest lek psychotropowy. A na ataki migreny miałam tryptan Zolmiles. Teraz nie wróciłam do Amitryptyliny ani Zolmiles bo do niedawna karmiłam, a amitryptyline musiałam odstawiać stopniowo przed staraniami.
Koenzym q10 mam brać cały czas, Wit b12 mam w normie więc mam brać neurowit przez kwartał potem kwartał przerwy i tak na zmianę, magne b6 biorę też cały czasm Wit d kontroluje narazie jwst w normie.
Przyznam się że badam ale nieregularnie.Dzizaasss ile stresu się najadlas to Twoje.
Pamiętam kiedyś jak jeden ginekolog mnie badał i znalazł guza w piersi, wylądowałam w poradni onko, a potem mnie tam wyśmiali, i zapytali kto mi badanie robil. Okazało się że mam taką strukturę piersi bardziej gruczołowatą.
@wszyscy A tak w ogóle, która z Was sobie bada cycki regularnie? mam na mysli samobadanie, a nie usg
I bóle napięciowe bo mam jedno i drugieTo wszystko tylko na migrenę dostałaś?
Do sierpnia jeszcze parę dni jest. Pod koniec lipca jak dziewczyny ustalą która by chciała prowadzić wątek będzie nowy. A tymczasem zapraszamy tutaj Teraz wątki dla staraczek to wątki z nazwą obecnego miesiącaHej wszystkim! W lipcu już na pewno nie wysikam dwóch kresek, ale może sierpień będzie dobrym miesiącem
Czy jest gdzieś może wątek staraczek?
Pozdrawiam serdecznie