reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Zobacz załącznik 1649670Dziewczyny, dziwna sprawa. Zrobiłam z głupoty test, bo @ dalej nie nadchodzi. Czy ja mam zwidy, czy tam jest druga kreska? Zrobiłam dwa, na obu widzę to samo
Żadne zwidy ☺️ Gratulacje oraz nudnej ciąży życzę 🤗
Pisałaś, że jesteś po odstawieniu anty więc i owulacja mogła być w zupełnie innym terminie jak i sam okres też. W takim przypadku chyba beta najlepiej określi przypuszczalny wiek ciąży.

Brzmi jakbyś wyciągnęła je z pudełeczka, zamontowała i się zbadała. 😆
Nie wiem dlaczego to sobie wyobraziłam 😆.

Dziewczyny, dzięki Wam wyciągnęłam bimbały i zrobiłam sobie samobadanie 😁 Dzięki! Niczego nie wyczułam.
O skarby trzeba dbać 😉
Jakbym miała większe to bym ich nie chowała nawet 🙈

Ja przed staraniem o 1sza ciaze w ramach profilaktyki migreny i bólów napięciowych koenzym q10, neurowit (tam są Wit z grypu b), magne b6 i Wit d 4 tys jednostek bo miałam niedobór, oraz Amitryptylinum to jest lek psychotropowy. A na ataki migreny miałam tryptan Zolmiles. Teraz nie wróciłam do Amitryptyliny ani Zolmiles bo do niedawna karmiłam, a amitryptyline musiałam odstawiać stopniowo przed staraniami.
Koenzym q10 mam brać cały czas, Wit b12 mam w normie więc mam brać neurowit przez kwartał potem kwartał przerwy i tak na zmianę, magne b6 biorę też cały czasm Wit d kontroluje narazie jwst w normie.
To wszystko tylko na migrenę dostałaś?

A ja mam takie pytanie, może ktoś zna odpowiedź :D bo mi wszystkie badania hormonalne wychodzą w normie, ale mimo to, lekarz mi jeszcze raz zlecił ponownie tsh, testosteron i prolaktyne. Czy wiecie na co wpływają/ czy jakoś oddziaływują na siebie te badanie przy problemach z zajęciem? Bo mam w normie wg przedziałów na badaniu i taka rozkmina mnie dopadła, a wizyta dopiero w przyszłym tygodniu.

Dzizaasss ile stresu się najadlas to Twoje.
Pamiętam kiedyś jak jeden ginekolog mnie badał i znalazł guza w piersi, wylądowałam w poradni onko, a potem mnie tam wyśmiali, i zapytali kto mi badanie robil. Okazało się że mam taką strukturę piersi bardziej gruczołowatą.

@wszyscy A tak w ogóle, która z Was sobie bada cycki regularnie?🍈🍈 mam na mysli samobadanie, a nie usg
Przyznam się że badam ale nieregularnie. 🤷
A usg miałam robione rok temu przed iui i wszystko było dobrze. 🙂

Hej wszystkim! W lipcu już na pewno nie wysikam dwóch kresek, ale może sierpień będzie dobrym miesiącem 😅
Czy jest gdzieś może wątek staraczek?
Pozdrawiam serdecznie 🥰

Hej wszystkim! W lipcu już na pewno nie wysikam dwóch kresek, ale może sierpień będzie dobrym miesiącem 😅
Czy jest gdzieś może wątek staraczek?
Pozdrawiam serdecznie 🥰
Do sierpnia jeszcze parę dni jest. Pod koniec lipca jak dziewczyny ustalą która by chciała prowadzić wątek będzie nowy. A tymczasem zapraszamy tutaj 😉 Teraz wątki dla staraczek to wątki z nazwą obecnego miesiąca 🙂

reklama
Ten cykl mnie doprowadzi do szału. Już nic nie rozumiem. Skoku temp wciąż brak, test znów bliski pozytywnemu …

Załączniki

• IMG_9167.png
    IMG_9167.png
    455 KB · Wyświetleń: 75
Do góry