reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Tutaj jest program poleceń, więc mogę Ci wysłać dedykowany link i jak z niego skorzystasz to dostaniesz zniżkę. U nich w ogóle w klubie akcje promocyjne łączą się ze stałą zniżką klubowicza, więc to też jest fajne ☺️

I powtarzam (na wszelki wypadek) - nie jestem ambasadorką marki YK i nikt mi nie płaci za polecanie ich produktów 😂
A możesz i mi wysłać link?

Tinulka gratuluje!

Dziewczyny czytam na bieżąco, ale nie mam ostatnio już siły nawet się tu odzywać. Zrobiłam ostatnio kontrolne badanie tarczycy zgodnie z tym co kazał Endo i wyszło mi, że mam bardzo podejrzanego guza na tarczycy. Jestem już po biopsji i czekam na wynik. Całkowicie się załamałam ☹️

Dziewczyny szybkie pytanie. Wczoraj w robocie było intensywnie i gorąco 🥵 spociłam się a mam @. Mam wrażenie że mi podrażniło od podpaski … pierwszy raz, czerwone jako tako nie jest ale taki dyskomfort. Jakiś patent ?
Mi pomógł krem który sprawdził się też u mojej córki przy odparzeniach. Alpanten

reklama
Do góry