Pomógł, pomógł. Plamienia ustały.@Anka2803 a jak u Ciebie sytuacja, pomógł duphaston?
reklama
Już pomogłaś z ureaplazma, teraz tarczyca, co ja bym bez Ciebie zrobiła! Jak się zbiorę do kupy to napiszę na priv!Przerobiłam guza tarczycy i operacje usunięcia, jeśli chciałabyś się czegoś dopytać to pisz śmiało.
Mama 2 latka
Zaciekawiona BB
WitamDrogie Panie zaczynamy lipcowe testowanie,
Witajcie na lipcowych kreskach!
ORGANIZACYJNIE
- Jeśli chcesz brać udział w dyskusji - zapisz się na testowanie . To może być dzień spodziewanej miesiączki, a nawet już 8dpo - wybór należy do Ciebie Po co? Byśmy mogły razem odliczać, wspierać się w oczekiwaniu, dzielić emocje z tym związane i otrzymać wsparcie
- Jeżeli z jakiegoś powodu nie testujesz, a chcesz z nami porozmawiać - zapisz się na ławeczkę/pauzę.
Pierwszą zasadą wątku jest, żeby uczestniczyły w nim jedynie zapisane dziewczyny.- Jesteś tu nowa albo dopiero odnalazłaś ten wątek? Napisz nam nieco o sobie i o swojej historii starań.
Dodaj też awatar - będzie nam Cię łatwiej zapamiętać- Tworzymy tutaj przyjazną społeczność, dlatego pamiętajmy o wzajemnym szacunku i empatii - tak, aby każda z nas, niezależnie od swojej historii, mogła się tutaj czuć swobodnie i bezpiecznie
- Unikamy rozmów o dzieciach i tematów typowo mamusiowych - wiele z nas wciąż czeka na swoją pierwszą pociechę i takie rozmowy mogą być po prostu przykre lub nawet bolesne.
Na szczęście na forum są też wątki tematyczne dla mam, które łatwo znaleźć- Tutaj nie istnieją „złote rady” o magicznej mocy odpuszczania, wyluzowania, napicia się wina i wyjazdu na wakacje - takim „radom” stanowczo dziękujemy i mówimy NIE ️
- Najważniejsze - TEN WĄTEK NIE SŁUŻY DO OCENY TESTÓW CIĄŻOWYCH PRZYPADKOWYCH OSÓB!
Zdjęcie testów ciążowych mogą tu wrzucać jedynie zapisane dziewczyny
Od dawien dawna ten wątek (tzw. „kreski”), mimo że nie jest prywatny, objęty jest zasadą, że udzielają się tu jedynie zapisane dziewczyny. (patrz pkt 1).
Pamiętajmy, że wystarczy miejsca dla nas wszystkich, szanujmy nawzajem siebie i tę przestrzeń, w której wiele z nas jest od lat i chce się czuć bezpiecznie
Życzę Wszystkim razem i każdej z osobna powodzenia
Lipiec jest NASZ!
LOVE
Kalendarz testowania:
1.
2.
3. @klaudia16️
4. @skye11 @Ann2907 @fckathy ️
5. ️ @Leanne
6. @Anka2803 czerwcowa
7. @dorota8
@StaraStaraczka
8. @Bambi199027
9. @Doktur_M @LadyCaro
10. @Sharley ️ @KolorowaCzerń️
11. @paola121214 ️ @krasulkaa️
12.
13. @Lilli2 ️ @Gosia0132 ️
14. @Patka2207️
15.
16.
17.
18. @Cywil87 ️ @sunshine97 @Kasienkaol
19.
20. @pucinka
21. @mammania @Tinulka
22. @kalina.kalina
23.
24.
25.
26. @spoko23 @morticia_adams @ugo @MissKocurek @8Ania8
@laurelle
27. @spekoppar_
28.
29.
30.
31. @fckathy @Marynarzowa1990
Ławeczka/Pauza
@MyszkaMiki30
@Sylwkachmiel997 5/07
@AnitaaP.
@anela92
️ @penguinlicious
@Aileen31
️ @Lilayne
️ @Nelliel
️ @Aga993
@anyżowa
️ @annn1
@amusedxxx ️
️ @olka11135
️ @Olcia2052
️ @Aga993
️ @8Ania8
Tego dnia urodzinowe życzenia składamy
7.07 @dorota815.07 @fckathy26.07 @sunshine97
Legenda:
- pozytywny test
- okres
- negatyw / cykl bezowulacyjny / brak okresu
Ja robiłam test ciążowy wczoraj i wyszły 2 kreski ( jedna blada) za ile dni zrobic jeszcze raz?
HejHejka! Ja testowanie dwa razy najpewniej zaliczę w lipcu prośba o wpisane 5 i 31 lipca ) oraz urodzinki 15 lipca )
ja test robiłam wczoraj i wyszły dwie kreski jedna słaba
Ann2907
Fanka BB :)
sudocremDziewczyny szybkie pytanie. Wczoraj w robocie było intensywnie i gorąco spociłam się a mam @. Mam wrażenie że mi podrażniło od podpaski … pierwszy raz, czerwone jako tako nie jest ale taki dyskomfort. Jakiś patent ?
penguinlicious
Olejek intymny YKDziewczyny szybkie pytanie. Wczoraj w robocie było intensywnie i gorąco spociłam się a mam @. Mam wrażenie że mi podrażniło od podpaski … pierwszy raz, czerwone jako tako nie jest ale taki dyskomfort. Jakiś patent ?
LadyCaro
o właśnie, ostatnio mi mąż z pracy przyniósł, będę testowaćOlejek intymny YK
Patka2207
zapomniałam o nim a przecież go mamOlejek intymny YK
reklama
penguinlicious
To gdzie Twój mąż pracuje?o właśnie, ostatnio mi mąż z pracy przyniósł, będę testować
Ja kocham ten olejek Na początku się bałam, że będzie się strasznie maział, ale wcale tak nie jest. I właśnie daje taką przyjemną ochronę No dla mnie game changer przy wszelkich podrażnieniach.
Ostatnia edycja: