reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
A, i tak w ramach ciekawostki różnice w wybarwieniu owulaka drogiego z apteki (zielony) i easy@home z amazona…

Załączniki

• IMG_9148.jpeg
    IMG_9148.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 85
Właśnie, Ty wydajesz się być znawczynią YK 😁 co jest od nich absolutnym must have?
Dla mnie? Olejek intymny właśnie (na podrażnienia czy na suchość/otarcia podczas i po seksie) i peeling do okolic intymnych (chociaż używam go też na nogi). Stosuje się go przed depilacją i rzeczywiście pomaga zredukować swędzenie i wrastanie włosków, a dla mnie tu jest najważniejsze, że jest przebadany pod kątem stosowania go w miejscach intymnych 😉
A od jakiegoś czasu wkręciłam się też w ich linie pielęgnacyjną (do twarzy i ciała) i też mam tego sporo już 😅

Dla mnie? Olejek intymny właśnie (na podrażnienia czy na suchość/otarcia podczas i po seksie) i peeling do okolic intymnych (chociaż używam go też na nogi). Stosuje się go przed depilacją i rzeczywiście pomaga zredukować swędzenie i wrastanie włosków, a dla mnie tu jest najważniejsze, że jest przebadany pod kątem stosowania go na miejscach intymnych 😉
A od jakiegoś czasu wkręciłam się też w ich linie pielęgnacyjną (do twarzy i ciała) i też mam tego sporo już 😅
No właśnie myślę o tym peelingu.

Bo to ten, nie?

Ps. Masz jakiś dobry kod zniżkowy? 😂

Bo to ten, nie?

Tak, ten 🙂 Mi starcza na dość długo, bo naprawdę niewiele trzeba używać. Jest wyważony dobrze stosunek ziarenek do „poślizgu”, więc ile byś nie nałożyła, to będzie peelingował 😉 A po depilacji olejek! Zwłaszcza na strefy bikini.

Bo to ten, nie?

Ps. Masz jakiś dobry kod zniżkowy? 😂

Tutaj jest program poleceń, więc mogę Ci wysłać dedykowany link i jak z niego skorzystasz to dostaniesz zniżkę. U nich w ogóle w klubie akcje promocyjne łączą się ze stałą zniżką klubowicza, więc to też jest fajne ☺️

I powtarzam (na wszelki wypadek) - nie jestem ambasadorką marki YK i nikt mi nie płaci za polecanie ich produktów 😂

Tutaj jest program poleceń, więc mogę Ci wysłać dedykowany link i jak z niego skorzystasz to dostaniesz zniżkę. U nich w ogóle w klubie akcje promocyjne łączą się ze stałą zniżką klubowicza, więc to też jest fajne ☺️

I powtarzam (na wszelki wypadek) - nie jestem ambasadorką marki YK i nikt mi nie płaci za polecanie ich produktów 😂
a może powinien? 😁

reklama
Mam nadzieję że to podrażnienie. Jak zaczęło piec delikatnie wczoraj wieczór to dzik już by było coś nie ? Upławy. Infekcje miałam 8 lat temu chyba i nie pamiętam a wariuje bo w piątek jedziemy do spa z mężem na rocznicę 🫨🫨😭😭

Do góry