LadyCaro
Fanka BB :)
wiem, że mój mąż by się nie odsunął, no i ja to rozumiem, mi też by było głupio. Ale na bank czułby się niekomfortowo, potem by mi o tym opowiedział i byśmy obydwoje obśmiali tą laskę.Ostatnie pytanie - wyobraźcie sobie, że do waszego faceta leci z rozpostartymi ramionami kobieta z pracy. Nie żadna bliska znajoma. Po prostu współpracownica, która wita się blisko przytulając. Powiedziałam, że dla mnie to nie było komfortowe na to patrzeć i dostałam pytanie - jak w takim razie mam się zachować? Odsunąć się i powiedzieć cześć czy co?
I w sumie stwierdziłam, że nie wiem jak to powinno wyglądać, gdyby on chciał uznać moje granice i tego przytulenia odmówić. Macie pomysł?
I żeby nie było. Tak jak piszecie - w towarzystwie najbliższych przyjaciół nie mam problemu, że się przytuli na dzień dobry czy do widzenia z żonami/partnerkami itp.
Wiecie, mój mąż to jest bardzo niestandardowy facet - on ogólnie nie ogarnia jak jakaś laska się do niego klei czy go podrywa. Nie lubi fikuśnej bielizny, szpilek, pończoch, nie ma jakiegoś rozhulanego libido.
Wiem, że mówi się, że wszyscy faceci są tacy sami, ale jakby mój był ze mną nieszczery za plecami i udziałby w tym brała jakaś kobieta, to bym była kurde naprawdę srogo zdziwiona.