reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Wczoraj na spacerze uśmiechnął się do mnie Rossmann... I wyszłam z testem 😂
Jak już był w domu to skinęłam i czystą biel. Nie spodziewam się zmiany w tym temacie bo już tylko 3dni do miesiączki.
Muszę omijać Rossmanna 😂

@dorota8
Happy Birthday Dancing GIF by Just  Dance

Najlepszego 🎂

Dzisiaj u mnie kreseczka jaśniejsza ale koncentracja „próbki „😅 tez jaśniejsza o dziwo🤔💆🏻‍♀️
Mój mąż to już psychicznie nastawił się na IVF a ten cykl przypisał na straty

A ja Wam powiem, że w ramach odpuszczenia wczoraj z mężęm zabalowaliśmy jakbyśmy mieli po 20 lat 😂 położyliśmy się o 4 rano z dobrym helikopterem, dlatego dziś trochę zdychamy :D ale taki reset też się czasem przyda
Ja też bym chętnie zaszalała z mężem, ale ja to mam nadal nieprzespane noce 🤦 Michał budzi się jeszcze co noc na cyca, dobrze że tylko raz.
Coś Ty. Ja jestem dziś około drugiej połowy 4 tygodnia. 😱 Myśl o bliźniakach mnie przeraża. 🫣
Ja w pierwszej ciąży marzyłam o bliźniakach, każda kolejna to był strach oby nie bliźniaki 🙈

reklama
Do góry