Leanne
Fanka BB :)
A to dziad..Jednak duszek na tescie zrobił mnie w konia. Można mi wpisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dziad..Jednak duszek na tescie zrobił mnie w konia. Można mi wpisać
W Invi.med jest Raws.ki możesz poczytac - moja koleżanka z endo leczyła się u niego ale ostatecznie ivf co tez przy endo nie jest wcale takie oczywoste, i już od kwietnia jest szczęśliwa mamąPrzepraszam, że ja tak z dupy, ale wróciłam do pracy i troszkę nie ogarniam,
Czy któraś z was może polecić specjalistę od endometriozy z Warszawy? Nie muszą być terminy na już
O ja Cię ale super miałaś transfer dwóch zarodków?Łe tam, nie straszcie koleżanki tymi bliźniakami!
U @Charlotte9 beta gigantyczna i jedno dziecko, a u mnie zarówno beta jak i prog zupełnie normalne i dwójka
Jaki stopień zaawansowania?Przepraszam, że ja tak z dupy, ale wróciłam do pracy i troszkę nie ogarniam,
Czy któraś z was może polecić specjalistę od endometriozy z Warszawy? Nie muszą być terminy na już
Jak się czujesz ?Podpisuję się! U mnie beta rosła normalnie, tylko próg wywalony w kosmos a dwójka na pokładzie
Nie, jednegoO ja Cię ale super miałaś transfer dwóch zarodków?
To dopiero niespodzianka podwójne gratulacjeNie, jednego