Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u nas generalnie słabo, jak już pisałam w czerwcowych kreskach mąż po pierwszym antybiotyku już czysto w badaniu, a ja jutro kończę 3 antybiotyk. Lekarka powiedziała, żeby kolejny wymaz zrobić po 2 miesiączkach od zakończenia antybiotyku, bo podobno DNA tej bakterii się długo może utrzymywać. Ja oczywiście zamierzam zrobić szybciej i później powtórzę. Jaki antybiotyk dostaliście?Jak wygląda wasza walka z tym dziadostwem ? My też z nią walczymy
ja czekam do końca dni czy dostanę okres jak nie to jutro rano pojadę na betę ale na razie boli mnie brzuch więc …
Obowiązkowo!Wspolczuje Wam.
Coś tam mi się przypomina że któraś z dziewczyn pisala że kuracja antybiotykowa obejmuje oboje partnerów
A niech okres pojawi się dopiero za 10 miesięcyja czekam do końca dni czy dostanę okres jak nie to jutro rano pojadę na betę ale na razie boli mnie brzuch więc …
jak masz możliwość sobie zrobić wcześniej ten wymaz za darmo to sobie zrób po 10 dniach, bo a nuz wyjdzie czysto a jak wyjdzie bakteria to sobie jeszcze później powtórzysz.No u nas generalnie słabo, jak już pisałam w czerwcowych kreskach mąż po pierwszym antybiotyku już czysto w badaniu, a ja jutro kończę 3 antybiotyk. Lekarka powiedziała, żeby kolejny wymaz zrobić po 2 miesiączkach od zakończenia antybiotyku, bo podobno DNA tej bakterii się długo może utrzymywać. Ja oczywiście zamierzam zrobić szybciej i później powtórzę. Jaki antybiotyk dostaliście?
Taki właśnie mam zamiarjak masz możliwość sobie zrobić wcześniej ten wymaz za darmo to sobie zrób po 10 dniach, bo a nuz wyjdzie czysto a jak wyjdzie bakteria to sobie jeszcze później powtórzysz.
Mi czysty wymaz wyszedł 10 dni po antybiotyku.