Ann2907
Fanka BB :)
u mnie biało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie biało
A nie wiem tak naprawdę. Założyłam, że to tłuszcz, ale nie mam pojęcia.@skye11 powodzenia
@StaraStaraczka a to nie jest tak, że w tych miejscach często odkłada się woda? Generalnie jako kobiety mamy przerąbane. Wszelkie zmiany hormonalne można czytać jak z książki patrząc na nasze ciało.
Ja miałam problem, że po urodzeniu syna zrobił mi się cellulit. Mimo tego, że jestem szczupła i nawet będąc w ciąży miałam niedowagę. No, ale KP buzujące hormony…Chyba około rok z nim walczyłam. Masaże i pić dużo wody.
U mnie humor już nieco lepszy. Nowa nadzieja robi swoje. Mąż też się stara jak tylko może nawet prezent bez okazji kupił Dziś nawet sam od siebie spytał kiedy będę miała dni płodne. Choć to akurat bez znaczenia bo plan jest na codziennie
No i tak poza tym miłego dnia kochane
Kciuki zaciśnięte mocno mocnoja czekam do końca dni czy dostanę okres jak nie to jutro rano pojadę na betę ale na razie boli mnie brzuch więc …
Wow ale wesoła ekipaA tam pochwałę się Wam moje stadko kozy, owce kameruńskie i kucyk Zobacz załącznik 1645076
Ja do tej pory trzymam pozytywny test po ovi nie wiem po coJa mogę Wam wysłać swoje dwie kreski wczoraj miałam ovitrelle i nie mogłam się powstrzymać żeby chociaż raz je w życiu wysikać haha
Rogate ranczo jeszcze przydałby się krowaWow ale wesoła ekipa