mammania
Fanka BB :)
@morticia_adams jak tam po kontroli dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, nie pomyślałam żeby wspomnieć że to zdjęcie obrazowe z neta. Ale dziękuję za ostrzeżenie w kwestii naczynek. Chyba umówię się na konsultację i zobaczę co i jak.Moja przyjaciółka robiła na uda, super ujędrnia skórę i cellulit chwilowo zniknął
U ciebie widzę jakieś naczynka, to nie wiem czy endernologia nie nasili pękania kolejnych, pytałam mojej kosmetyczki która też robila endo to mówiła że nie pękają ale ja w to nie wierzę, bo w necie można przeczytać że jednak naczynka są przeciwskazaniem.
Spróbuj moze masazu limfatycznego
Pistolet też mam. Tylko trzeba by go używać, żeby były efektyAaa i ja mam taki pistolet do masażu Gun pro, dużo końcówek i jak robie regularnie nogi to widzę poprawę
Wklejm link, ja mam starszy model
Dziękuję za pamięć@morticia_adams jak tam po kontroli dzisiaj?
To super, że możecie działaćDziękuję za pamięć
Po wizycie u ginekologa mam legalne zielone światło do starań. Po rozmowie z doktorkiem, we wrześniu podejdę do hsg i potem jeśli zajdzie taka potrzeba będziemy stymulować owulację. Ale również życzył szczęścia, żebym zaszła przed badaniem ze strachu
Badania natomiast wyszły tak jak się spodziewałam, glukoza i insulina beznadziejnie
nie trzebaDziewczyny na badania do Kato to nie trzeba być na czczo, nie?
Jak wygląda wasza walka z tym dziadostwem ? My też z nią walczymyJa poproszę na ławeczkę, nadal walczę z urea więc w lipcu nici ze starań
Wspolczuje Wam.Jak wygląda wasza walka z tym dziadostwem ? My też z nią walczymy