reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

Ooo Jezusie, też miałam na rękach i tez wyciskałam! A im więcej dusiłam tym więcej ich było 🫣
Ja mam taką skórę na udach i pośladkach jakbym cały czas gęsią skórkę miała. Mówicie, że peelingi i pilarix i na to pomoże?
Ooo to ja tez mam takie mini krosteczki na przedramionach

reklama
Ej a w sumie to właśnie jak się pozbywacie tychże włosków? Ja często używam kremów do depilacji, ale w sumie chyba się nie powinno ich tam nakładać...
Maszynką ciężko się nie pociąć i wszędzie dotrzeć, a do tego mi po maszynce wrastają jak diabli 🫣
no ja się gimnastykuje maszynką. Wiadomo, że nie jest to na 100% dokładne, ale kiedyś sobie z lusterkiem zajrzałam i faktycznie tych pozostałości włosów jakoś bardzo nie widać 😂

Ja miałam depilacje laserowa całej na dole ,bolało jak cholera I pachy I jestem zadowolona, na nogi załowalam kasy a teraz załuje .musze golic .

Mam pytanie do was ,bo wiekszośĉ was ma wieksza wiedze zakupilam testy owulacyjne z easyhome I mam aplikacje tylko testy dojdą w moje urodziny czyli 18 ,bedzie 2 dni przed owulacją,czy aplikacjia pokaze pik ?owulacja jest potwierdzone przez ginekologa 4 miesiace pod rząd
We wrześniu endykrolog bo tsh poskoczylo

Rodzilam 2 razy ostatni raz 11 lat temu
Mam 35 maz tez 35 tylko to nie sa jego biological dzieci.
Pod koniec lipca zrobimy badanie nasienia bo ma urlop .
Mam zrobiona cytologie plynna wynik 1
Tez hpv wyniki ujemne .
Tak szczerze daje sobie do końca roku czas bo czuję sie okropnie z tym wszystkim.,ze nie wychodzi.

no ja raz miałam wosk między pośladkami, to po prostu nachylasz się jak do pozycji od tyłu 😂
Ale dobra i po tym laserze seiro jest tam wszedzie gładko, i na pipce, nawet tam od wewnątrz i przy tyłku?
Tak - na jakiś czas.
Bo wiadomo że za 2 czy 3 lata coś tam odrasta, bo jednak ta cebulką wlosowa nadal gdzieś tam jest i się z czasem odbuduje. Tylko najlepiej zrobić serię tak z 5 zabiegów, po pierwszym razie różnica jest odczuwalna.
Ja robiłam tylko diodowym, a nie tym świetlnym, no z tego co czytalam to jednak ten diodowy jest skuteczniejszy niż epi

Tak - na jakiś czas.
Bo wiadomo że za 2 czy 3 lata coś tam odrasta, bo jednak ta cebulką wlosowa nadal gdzieś tam jest i się z czasem odbuduje. Tylko najlepiej zrobić serię tak z 5 zabiegów, po pierwszym razie różnica jest odczuwalna.
Ja robiłam tylko diodowym, a nie tym świetlnym, no z tego co czytalam to jednak ten diodowy jest skuteczniejszy niż epi
Czyli jednak na kogoś działa i tam!
Cóż, ja żeby mieć efekty np. pod pachami czy na nogach jak inni po kilku zabiegach musiałam ich zrobić około 20, więc Ladycaro słuchaj się innych :)

mnie najbardziej denerwuje rowek przy kości ogonowej 😂🫣
A właśnie @LadyCaro i diodowy na pipce boli ..
No ale są sposoby np krem znieczulajacy emla..smarujesz się 2h przed zabiegiem, zawijasz się w folie spożywcza i przed zabiegiem zdejmujesz 😂
No ale mniej boki niż górna warga.
Ja miałam takie wrażenie przy strzałach że widzę wszystkie kostki w czaszce i cala szczękę jak na pantomogramie

reklama
Do góry