reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

Ooo Jezusie, też miałam na rękach i tez wyciskałam! A im więcej dusiłam tym więcej ich było 🫣
Ja mam taką skórę na udach i pośladkach jakbym cały czas gęsią skórkę miała. Mówicie, że peelingi i pilarix i na to pomoże?
Ooo to ja tez mam takie mini krosteczki na przedramionach

reklama
Ej a w sumie to właśnie jak się pozbywacie tychże włosków? Ja często używam kremów do depilacji, ale w sumie chyba się nie powinno ich tam nakładać...
Maszynką ciężko się nie pociąć i wszędzie dotrzeć, a do tego mi po maszynce wrastają jak diabli 🫣
no ja się gimnastykuje maszynką. Wiadomo, że nie jest to na 100% dokładne, ale kiedyś sobie z lusterkiem zajrzałam i faktycznie tych pozostałości włosów jakoś bardzo nie widać 😂

Ja miałam depilacje laserowa całej na dole ,bolało jak cholera I pachy I jestem zadowolona, na nogi załowalam kasy a teraz załuje .musze golic .

Mam pytanie do was ,bo wiekszośĉ was ma wieksza wiedze zakupilam testy owulacyjne z easyhome I mam aplikacje tylko testy dojdą w moje urodziny czyli 18 ,bedzie 2 dni przed owulacją,czy aplikacjia pokaze pik ?owulacja jest potwierdzone przez ginekologa 4 miesiace pod rząd
We wrześniu endykrolog bo tsh poskoczylo

Rodzilam 2 razy ostatni raz 11 lat temu
Mam 35 maz tez 35 tylko to nie sa jego biological dzieci.
Pod koniec lipca zrobimy badanie nasienia bo ma urlop .
Mam zrobiona cytologie plynna wynik 1
Tez hpv wyniki ujemne .
Tak szczerze daje sobie do końca roku czas bo czuję sie okropnie z tym wszystkim.,ze nie wychodzi.

no ja raz miałam wosk między pośladkami, to po prostu nachylasz się jak do pozycji od tyłu 😂
Ale dobra i po tym laserze seiro jest tam wszedzie gładko, i na pipce, nawet tam od wewnątrz i przy tyłku?
Tak - na jakiś czas.
Bo wiadomo że za 2 czy 3 lata coś tam odrasta, bo jednak ta cebulką wlosowa nadal gdzieś tam jest i się z czasem odbuduje. Tylko najlepiej zrobić serię tak z 5 zabiegów, po pierwszym razie różnica jest odczuwalna.
Ja robiłam tylko diodowym, a nie tym świetlnym, no z tego co czytalam to jednak ten diodowy jest skuteczniejszy niż epi

Tak - na jakiś czas.
Bo wiadomo że za 2 czy 3 lata coś tam odrasta, bo jednak ta cebulką wlosowa nadal gdzieś tam jest i się z czasem odbuduje. Tylko najlepiej zrobić serię tak z 5 zabiegów, po pierwszym razie różnica jest odczuwalna.
Ja robiłam tylko diodowym, a nie tym świetlnym, no z tego co czytalam to jednak ten diodowy jest skuteczniejszy niż epi
Czyli jednak na kogoś działa i tam!
Cóż, ja żeby mieć efekty np. pod pachami czy na nogach jak inni po kilku zabiegach musiałam ich zrobić około 20, więc Ladycaro słuchaj się innych :)

mnie najbardziej denerwuje rowek przy kości ogonowej 😂🫣
A właśnie @LadyCaro i diodowy na pipce boli ..
No ale są sposoby np krem znieczulajacy emla..smarujesz się 2h przed zabiegiem, zawijasz się w folie spożywcza i przed zabiegiem zdejmujesz 😂
No ale mniej boki niż górna warga.
Ja miałam takie wrażenie przy strzałach że widzę wszystkie kostki w czaszce i cala szczękę jak na pantomogramie

reklama
Do góry