reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Ja nie mam problemu, żeby się chwalić zdjęciem, bo zapierniczam na to ciężko 😂
no i właśnie ja ważę prawie 70 kg i w sumie nic mnie w wyglądzie nie wkurza, tylko ta cyfra na wadze :D
Mięśnie więcej ważą niż tłuszczyk! Ja w mojej fit fazie ważyłam pewnie więcej niż obecnie, ale w obwodach było na pewni mniej😁

A podzielisz się tym, co wygooglałaś? 😇 Ja znalazłam info, że jest refundowany, tylko się zastanawiam czy właśnie genotyp KIR AA już jest wystarczającym wskazaniem 🤔
@anyżowa dostałaś z refundacją receptę?
Właściwie tylko tyle że dla seniorów że wskazaniem jest za free, nic o wskazaniach nieplodnoscu
A cena od 170 do 300.
Myślę, że to zależy od gina czy wpisze refundację czy nie
Ja np mam hiperprolaktynemie czynnosciowa i często gin nie chcą mi wpisać zniżki na bromergon.. Nie jest drogi ale zawsze to lepiej płacić 10 zł zamiast 30.

@LadyCaro to teraz opowiadaj, ile ćwiczysz, co jadasz, czy liczysz kalorie. Takie tam dla nas rady ku motywacji 😁
A no to ćwiczę tak 4-5 x w tygodniu, najczęściej po prostu z you tube, mam swoje ulubione kanały. Czasem hantle, czasem cardio, czasem joga, czasem pójdę pobiegać. Staram się robić te 8-10k kroków dziennie. Ogólnie staram się nie siedzieć, ale czasem wpada cała niedziela na kanapie 😂
Kalorie liczę tylko jak widzę, że mi się przytyło, np teraz zaczęłam od wczoraj. Tak na codzień to nie.
A co jem, kto mnie zna ten wie, że ja jem jakieś chore ilości warzyw. I staram się jeść dużo nieprzetworzonego jedzenia, jem jajka, mozarelle, strączki, kasze, ryże, ziemniaki. Dbam o podaż białka w diecie. Prawie nie jem mięsa. Ale dla równowagi maczek wpada, a i owszem :D

reklama
Do góry