reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Ja nie mam problemu, żeby się chwalić zdjęciem, bo zapierniczam na to ciężko 😂
no i właśnie ja ważę prawie 70 kg i w sumie nic mnie w wyglądzie nie wkurza, tylko ta cyfra na wadze :D
Mięśnie więcej ważą niż tłuszczyk! Ja w mojej fit fazie ważyłam pewnie więcej niż obecnie, ale w obwodach było na pewni mniej😁

A podzielisz się tym, co wygooglałaś? 😇 Ja znalazłam info, że jest refundowany, tylko się zastanawiam czy właśnie genotyp KIR AA już jest wystarczającym wskazaniem 🤔
@anyżowa dostałaś z refundacją receptę?
Właściwie tylko tyle że dla seniorów że wskazaniem jest za free, nic o wskazaniach nieplodnoscu
A cena od 170 do 300.
Myślę, że to zależy od gina czy wpisze refundację czy nie
Ja np mam hiperprolaktynemie czynnosciowa i często gin nie chcą mi wpisać zniżki na bromergon.. Nie jest drogi ale zawsze to lepiej płacić 10 zł zamiast 30.

@LadyCaro to teraz opowiadaj, ile ćwiczysz, co jadasz, czy liczysz kalorie. Takie tam dla nas rady ku motywacji 😁
A no to ćwiczę tak 4-5 x w tygodniu, najczęściej po prostu z you tube, mam swoje ulubione kanały. Czasem hantle, czasem cardio, czasem joga, czasem pójdę pobiegać. Staram się robić te 8-10k kroków dziennie. Ogólnie staram się nie siedzieć, ale czasem wpada cała niedziela na kanapie 😂
Kalorie liczę tylko jak widzę, że mi się przytyło, np teraz zaczęłam od wczoraj. Tak na codzień to nie.
A co jem, kto mnie zna ten wie, że ja jem jakieś chore ilości warzyw. I staram się jeść dużo nieprzetworzonego jedzenia, jem jajka, mozarelle, strączki, kasze, ryże, ziemniaki. Dbam o podaż białka w diecie. Prawie nie jem mięsa. Ale dla równowagi maczek wpada, a i owszem :D

reklama
Do góry