reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Super! Dobrze wiedzieć, bo jeśli wszystko pójdzie dobrze, to od października będę tam miała pakiet z pracy 🤗
Dzwoniłam się umówić na teleporadę, ale niestety na listę rezerwową. Ciekawe, czy będzie powtarzana formułka z "nie zajmujemy się niepłodnoścą", czy raczej na luzie w stylu "chce skonsultować wyniki badań ze specjalista od nich, którego to mam w pakiecie". I ciekawe czy znajdzie się termin. 🤔

Ależ proszę uprzejmie, żaden problem
1720517929094.png

zdjęcie w sumie sprzed kilku miesięcy, bo nie mam aktualnego. Ale wiele się nie zmieniło :D

Ja nie mam problemu, żeby się chwalić zdjęciem, bo zapierniczam na to ciężko 😂
no i właśnie ja ważę prawie 70 kg i w sumie nic mnie w wyglądzie nie wkurza, tylko ta cyfra na wadze :D

reklama
Do góry