reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
Super! Dobrze wiedzieć, bo jeśli wszystko pójdzie dobrze, to od października będę tam miała pakiet z pracy 🤗
Dzwoniłam się umówić na teleporadę, ale niestety na listę rezerwową. Ciekawe, czy będzie powtarzana formułka z "nie zajmujemy się niepłodnoścą", czy raczej na luzie w stylu "chce skonsultować wyniki badań ze specjalista od nich, którego to mam w pakiecie". I ciekawe czy znajdzie się termin. 🤔

Ależ proszę uprzejmie, żaden problem
1720517929094.png

zdjęcie w sumie sprzed kilku miesięcy, bo nie mam aktualnego. Ale wiele się nie zmieniło :D

Ja nie mam problemu, żeby się chwalić zdjęciem, bo zapierniczam na to ciężko 😂
no i właśnie ja ważę prawie 70 kg i w sumie nic mnie w wyglądzie nie wkurza, tylko ta cyfra na wadze :D

reklama
Do góry