reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

A mi dziś śniło się, że zrobiłam 2 testy i na obu były kreski. No, ale to był tylko sen 😌

reklama

Załączniki

• Screenshot_20240702_111806_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240702_111806_Amazon Shopping.jpg
    213,8 KB · Wyświetleń: 63
Na razie nie wpisuje nic, czekajmy do 5.07
dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?

dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?
Nie wiem, bo mnie tez nie bolą😀 ale czasem zastanawiam się czy to np nie jest tak że mało mam proga.

mnie raz bolą, raz nie i w ogóle się tym nie przejmuję 😅

Człowiek to jest głupi, zamiast się cieszyć, że jest lepiej, to się martwi. Ja tak miałam z cerą - od kilku miesięcy przestało mnie wysypywać przed okresem, wcześniej bywało naprawdę hardkorowo, czułam się jak nastolatka. A od kilku miesięcy ani pół pryszcza i oczywiście się martwię, że to może już menopauza 😂

Dzień dobry w nowym miesiącu!

Ja dziś po monitoringu 12 dc. Dwa pecherzyki na lewym jajniku, 15 i 17 mm. Endo 7 mm. W czwartek z rana mam podać zastrzyk ovi.
@Leanne zapisz mnie proszę na testowanie 18 lipca.

Cudownie byloby mieć taki prezent, ja z m. jesteśmy lipcowi. Mam urodziny 26... to by było coś choć walczę bardzo z moją głową żeby sie nie nakręcać 🤯

reklama
Ej ja się martwiłam jak mnie zaczęło wysypywać, choć już nie wysypywało.😂 Co gorsze w trakcie owulacji a nie przed okresem. Potem plamienia przed okresem, z którymi świrowałam, od 2 cykli nic. 😅 Nie da się człowiek nudzić.

A teraz wiecie, pobolewa mnie brzuch, ale nie jak na okres, a raczej na 💩. Tyle, że trwa to cały czas. 🤦 I od dwóch dni kłują mnie jajniki, raz jeden, raz drugi. W nocy to mnie nawet prawy obudził. Poza tym nic, żadnych innych objawów (typu gorączka, wymioty), bo naczytałam się o jakichś zapaleniach, skrętach. 😅 W życiu nie miałam takich objawów przed okresem. 🤦😅

Do góry