Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta sama firma
i rozbierać zasikanych nie trzebano dodatkowo ja jestem team paski, bo jednak mniej plastiku się produkuje przy tym
dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?Na razie nie wpisuje nic, czekajmy do 5.07
Nie wiem, bo mnie tez nie bolą ale czasem zastanawiam się czy to np nie jest tak że mało mam proga.dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?
mnie raz bolą, raz nie i w ogóle się tym nie przejmujędobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?
Ja też właśnie będę testować, może przyniosą więcej szczęścia niż pinkiJa mam to samo.
kupiłam te z Amazona co polecala fckathy
dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?