reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

A mi dziś śniło się, że zrobiłam 2 testy i na obu były kreski. No, ale to był tylko sen 😌

reklama

Załączniki

• Screenshot_20240702_111806_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240702_111806_Amazon Shopping.jpg
    213,8 KB · Wyświetleń: 58
Na razie nie wpisuje nic, czekajmy do 5.07
dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?

dobrze, czekamy, chociaż jest to formalność. A tak w ogóle to już trzeci cykl z rzędu mam tak, ze w ogóle mnie piersi nie bolą w fazie lut. a wcześniej miałam hardkor. Dziwne, myślicie, ze warto coś zbadać pod tym katem?
Nie wiem, bo mnie tez nie bolą😀 ale czasem zastanawiam się czy to np nie jest tak że mało mam proga.

mnie raz bolą, raz nie i w ogóle się tym nie przejmuję 😅

Człowiek to jest głupi, zamiast się cieszyć, że jest lepiej, to się martwi. Ja tak miałam z cerą - od kilku miesięcy przestało mnie wysypywać przed okresem, wcześniej bywało naprawdę hardkorowo, czułam się jak nastolatka. A od kilku miesięcy ani pół pryszcza i oczywiście się martwię, że to może już menopauza 😂

Dzień dobry w nowym miesiącu!

Ja dziś po monitoringu 12 dc. Dwa pecherzyki na lewym jajniku, 15 i 17 mm. Endo 7 mm. W czwartek z rana mam podać zastrzyk ovi.
@Leanne zapisz mnie proszę na testowanie 18 lipca.

Cudownie byloby mieć taki prezent, ja z m. jesteśmy lipcowi. Mam urodziny 26... to by było coś choć walczę bardzo z moją głową żeby sie nie nakręcać 🤯

reklama
Ej ja się martwiłam jak mnie zaczęło wysypywać, choć już nie wysypywało.😂 Co gorsze w trakcie owulacji a nie przed okresem. Potem plamienia przed okresem, z którymi świrowałam, od 2 cykli nic. 😅 Nie da się człowiek nudzić.

A teraz wiecie, pobolewa mnie brzuch, ale nie jak na okres, a raczej na 💩. Tyle, że trwa to cały czas. 🤦 I od dwóch dni kłują mnie jajniki, raz jeden, raz drugi. W nocy to mnie nawet prawy obudził. Poza tym nic, żadnych innych objawów (typu gorączka, wymioty), bo naczytałam się o jakichś zapaleniach, skrętach. 😅 W życiu nie miałam takich objawów przed okresem. 🤦😅

Do góry