morticia_adams
Fanka BB :)
Tak, już po latach nauczyłam się co na mnie fajnie działa, a co szkodzi. Z tym, że u mnie problemem jest podjadanie słodyczyStosujesz jakaś dieta na IO ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, już po latach nauczyłam się co na mnie fajnie działa, a co szkodzi. Z tym, że u mnie problemem jest podjadanie słodyczyStosujesz jakaś dieta na IO ?
Mnie też słodycze gubiąTak, już po latach nauczyłam się co na mnie fajnie działa, a co szkodzi. Z tym, że u mnie problemem jest podjadanie słodyczy
Masz może jakąś sensowną tabelę indeksów glikemicznych? Myślę żeby coś wydrukować i powiesić na lodówce. Ale sporo tego w necie@Leanne a tak to uwielbiam dietę dla IO, bardzo dobrze na mnie wpływa, na samopoczucie i spadek wagi, kompletnie nie przeszkadza mi przygotowywanie posiłków, mam kilka wykupionych diet od dietetyków z internetu (mam też swoich faworytów), ale cholera… mam swoje słabości… Często wyjeżdżamy na domek do lasu, są inni goście i głupio mi wydziwiać.
Wiesz co ja mam tyle przepisów zapisanych, że bazuję na nich. Dostałam kiedyś tabelę od endokrynologa, ale gdybym bazowała na niej to umiałabym zrobić 3 posiłki na krzyż Jak chcesz to mogę coś ci wysłać co mam na privMasz może jakąś sensowną tabelę indeksów glikemicznych? Myślę żeby coś wydrukować i powiesić na lodówce. Ale sporo tego w necie
I mnie niestety;(Mnie też słodycze gubią
Chromu to chyba musiałabym jeść na tony. Tak, żeby nic słodkiego się już do żołądka nie zmieściłoI mnie niestety;(
Jak biorę chrom to wtedy jakoś mniej
Najgorsze jest to, że lubię piec ;-) zawsze coś robię pod pretekstem, że przyjdzie siostra z dzieciakami
Teraz na urlopie też.. miało być bez pysznych tureckich deserów, no ale nie da sie
ChetnieWiesz co ja mam tyle przepisów zapisanych, że bazuję na nich. Dostałam kiedyś tabelę od endokrynologa, ale gdybym bazowała na niej to umiałabym zrobić 3 posiłki na krzyż Jak chcesz to mogę coś ci wysłać co mam na priv
Właśnie przyszła ciocia z jagodziankami… no jak tu jej odmówić??I mnie niestety;(
Jak biorę chrom to wtedy jakoś mniej
Najgorsze jest to, że lubię piec ;-) zawsze coś robię pod pretekstem, że przyjdzie siostra z dzieciakami
Teraz na urlopie też.. miało być bez pysznych tureckich deserów, no ale nie da sie