Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że drożneJestem już po! Oba były drożne i nadal są drożne - to ja się pytam, gdzie jest ta ciąża? Dziękuję za trzymane kciuki!
Nie, wszystkim dawali domięśniowo, tylko część dziewczyn dostała w dwóch zastrzykach, a pozostałe w jednym
Przykro mi z powodu polipa, nie takie wieści w dniu urodzin Ci się należały..Hejka dziewczyny, wszystkim wielkie dzięki za życzenia i pamięć jak dołączyłam w styczniu to nie sądziłam, ze będę tu aż tak długo.
Ja dziś urodziny rozpoczęłam od wspaniałych wiadomości - byłam na monitoringu, na którym piękny wielki pęcherzyk 23 mm idealny do pęknięcia pod środowa inseminacje w towarzystwie cudownego polipa do trzech razy sztuka. Jak się dowiedziałam to nawet mnie to nie ruszyło. Wszechświat cały czas pokazuje, ze nie można mieć absolutnie żadnych planów, nawet związanych z leczeniem
A polip jest przeciwwskazaniem do ciąży?Przykro mi z powodu polipa, nie takie wieści w dniu urodzin Ci się należały..
Ja nie wiem, nigdy nie miałam polipa to pewnie zależy od tego gdzie on się znajduje i jaki jest. @fckathy co lekarz mówił/ zalecił?A polip jest przeciwwskazaniem do ciąży?
A to nie jest tak, że ciaza może spowodować ze dziad się jakoś wchłonie?
Już chciałam dawać serduszko i doczytałam o polipieHejka dziewczyny, wszystkim wielkie dzięki za życzenia i pamięć jak dołączyłam w styczniu to nie sądziłam, ze będę tu aż tak długo.
Ja dziś urodziny rozpoczęłam od wspaniałych wiadomości - byłam na monitoringu, na którym piękny wielki pęcherzyk 23 mm idealny do pęknięcia pod środowa inseminacje w towarzystwie cudownego polipa do trzech razy sztuka. Jak się dowiedziałam to nawet mnie to nie ruszyło. Wszechświat cały czas pokazuje, ze nie można mieć absolutnie żadnych planów, nawet związanych z leczeniem