vici
mama Victor´a & Raphael`a
A u nas odkurzacz to dalej postrach Victora i Rozii oboje uciekają od niego.Victor płacze a sunia się trzęsie jak galareta:sick: i nie wiem kiedy to minie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ona znowu wraca na miejsce zbrodni
A poaz tym, jak się widzą, to praktycznie cały czas ryczą na zmianę ;p
Dobrze, że za często się nie widzą ;p
. jak tlumaczenie nie pomaga to ja zabieram ale ona znowu wraca na miejsce zbrodni i wtedy musze ja zajac czyms innym ... ale nie ma obawy - za jakis czas znowu bedzie kombinowaqc ...
Maarta mam pomysł: spróbuj kupić Antkowi bobasa-atrapę-z miękkim brzuszkiem i go ucz zachowania;-) Pola ma takiego od Mikołaja i ja ją uczę przytulać, głaskać całować i bujać w leżaczku -bujaczku z którego wyrosła i ona go uwielbia a na imię ma ZENEKNiestety moje dziecko jest chyba jakieś dzikie!! Podchodził do Weroniki i cały czas ze złością Ja szarpał, ona natomiast chciała Go poznać, podotykać:-)