- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U nas poduchy zawsze na podłodze już dłłłłłłłłłłłłłłługo.A jak mały jest zmęczony i sprzątamy to odrazu wraca do "życia" i rozwala na nowo.A przecież nie położę go w jego "porządku".No i ja sprzątam on rozwala i walka kto szybszy już nieraz tatuś boki zrywał jak nas widział.No ale muszę przyznać mały ma to po mnie,ja lubiałam takie "porządki" a lalki obowiązkowo golusieńkie musiały u mnie być.Broń boże ktoś mi je poubierał:-):-)
alusimamusia
Aktywna w BB
Ala też ,, sprząta jak tylko rano wstanie to budzi mnie odgłosami zabawek uderzających o podłogę. sprzątam jak zaśnie bo jak nie śpi to nie ma sensu mała wyznaje zasadę że miejsce każdej napotkanej rzeczy jest na podłodze.
Rybcia_21
Fanka BB :)
U mnie też tak jest ze zabawki lądują najczęściej na podłodze.
A jak posprzątam to za 2 minuty jest tak samo jak było na podłodze.
A jak posprzątam to za 2 minuty jest tak samo jak było na podłodze.
vici
Nasza Rozii to zabawki do rzucania już tylko małemu daje.Victor rzuca może nie daleko ale za to zawsze ma chęć
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka to moja Dominika się dzieli piciem z butelki.
reklama
vici
Victor upatrzył sobie teraz basen z piłkami.Krzesełko uczydełko narazie odeszło na niższe pułapy zainteresowania.Teraz jest basen numer jeden.Jejku jak wchodzi i wychodzi z niego to jest oki ale jak przewala go do góry dnem :-( wiecie co jest w domu wtedy.No tyle tylko dobrego,że przez dłuższy czas może siedzieć i zajmować się sam sobą.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.