reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

reklama
te dzisiejsze
f1f8sn.jpg

a te wcześniejsze
29x86eo.jpg

No no orchidea, super zakupki! a kocyk jest z czego? takie z dzininy, czy polarkowy... ja niedługo polece do sklepu bo upatrzyłam sobie taki fajny mięciuchny dziergany z dzianinki:)

Myjeczka slodka, ale pewnie i tak nie będziesz jej uzywac dla maluszka.. ja tez miałam kupioną dla Michasi, ale zrezygnowałam z niej, bo bylo mi niewygodnie myć nią..

Tj to mikowłókno z akrylkiem taki miękki ,że jakby był wielki taki to sama bym sobie chyba zakupiła hahaha a w auchanie był w promocji za 21zł rozmiar 75 na 100

Dziękuję Wam :*:*:* dodi ja też tak myślę ,że nie wiem czy jej uzyję ale Tomaszek chciał haha więc wzięliśmy , noo tanioszka te kocyki dlatego wzięłam hihi

Ostatnia edycja:
A u mnie kocyki wszędzie są strasznie drogie...taki najtańszy za 70-90zł...to taki 70x100, ale nie szkodzi i tak muszę jakiś kupić;-)
Nam na Didusia pieniędzy nie szkoda;-) Obiecałam mu, że zapewnimy mu wszystko - to taki układ z brzuszkiem...hahaha:-)

reklama
Do góry