reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

reklama
Ja tam z doświadczenia wiem, że na rodzinę nie ma co liczyć..hahaha:-D Przynajmniej u mnie;-) My liczymy tylko na siebie nawzajem, dlatego sami wszystko kupujemy:tak: Jedynie moja mama nam pokupowała sporo ciuszków, wanienkę itp. bo ze strony Męża rodziców to nawet kaftanika za 5 zł się nie doczekamy...hahaha:-D

Lefax, tylko niech zwróci uwage, zeby były dla maleństw, bo sa też dla dorosłych i te są na alkoholu.

Foczusia, ja właśnie liczę na gest mamy, chociaż z drugiej strony obawiam się, ze ona kupi coś wg siebie, tzn. cos co ONA uważa za niezbędne :/ bez konsultacji ze mną, bez pytania czy potrzebuję albo czy już mam...

Ostatnia edycja:
kurcze a te leki na kolki cos daja? bo ten maly od szwagierki mial takie koszmarne bole ze zadne kropelki, kuleczki i inne rzeczy nie pomagaly :/ dopiero samo mu przeszlo po 3 miesiacach.. paranoja zeby to przerwac, dzien w dzien darcie dalymi dniami do 3 miesiacaa... aaaaa!

Emka, nie chce robic tu reklamy, ale na age dzialaly super. Wstawala w nocy tylko zeby sie napic i przewinac i spala dalej, a z mlodym to byl horror. 3 godz schodzilo na nakarmienie, przewiniecie i walke z brzuszkiem, potem spal 40 min do godz i od nowa. Koszmar

Foczusia mojej koleżanki synek miał takiego konika i bardzo go lubił :-)

A propos niemieckich kropelek to ja dostałam w spadku od koleżanki Sab Simplex - też podobno bardzo dobre, w jej przypadku pomogły.

reklama
Do góry