reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

reklama
Corin, mata fajna, ale raczej dla strszego maluszka, ewentualnie zeby zachecic do lezenia na brzuszku. No i faktyczynie duuuuuza.:-)

Chciałam najpierw taką żeby dzieciak leżal na pleckach i lapal zabawki z pałąka, ale potem pomysłalam, ze to faktycznie jest na chwilę, poza tym będzie miała karuzelkę którą bedzie mogła łapać. To możnaby wziąć do ogródka, na trawę, można bna tym usiaść z małą, "zmusza" ją do leżenia na brzuszku, ale... kurcze sama nie wiem czy warto. Jest to coś innego niz te wszystkie maty.

Corin jak jeszzcze masz ogrodek to warto kupic ta mate, rzeczywiscie o wiele bardziej praktyczna, mozna na niej siedziec, ma duzo interesujacych rzeczy, pozniej juz w 4 miesiacu jak dziecko moze lezec na brzuszku to na pewno sie dobrze bedzie uzywalo :-)

a zobaczcie co mi sasiadka dala dla NIcolette (z tym ze jest napisane na koszulce Nicole bo jak sasiadka pytala tesciowej jak sie bedzie nazywac to tesciowa jak zwykle przekrecila) no ale nie szkodzi, wazne ze koszuleczka mi sie strasznie podoba. Co wiecej, jest zrobiona przez osobe z problemami (nie wiem czy autystyczna czy z jakas inna choroba) bo sasiadka pracuje w jakims takim centrum..

Załączniki

• CIMG0807.jpg
    CIMG0807.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 67
Corin bluzeczka na 6 miesiecy :-) wiadomo ze nie bedzie ona na codzien bo ma za duzo wystajacych rzeczy, a dziecko takie uwielbia ciagnac i wkladac do buzi, od czasu do czasu na jakies wyjscie bedzie :-)

reklama
Do góry