reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

reklama
Dziewczyny pochwalcie się gdzie kupujecie / kupiłyście mebelki do pokoju dziecięcego, względnie jakie. Ja mam zagwózdkę. Niby nam sie spodobały te o których wam pisałam w ubiegłym tygodniu, ale cena nas powaliła. Za szafę, komodę i 2 regały musielibyśmy wydać 4900 + transport. Za dużo.
Przejrzalam co jest na allegro i mi sie nic nie podoba, vox, brw odpadają - nic mi się nie podoba. Klupś i drewex też mnie jakoś nie powaliły. Jestem w kropce.

Corin, racja, te mebelki które sobie upatrzyłaś są baaardzo drogie..piekne ale niestety mało kogo stać na taki wydatek za jednym razem:)

Narazie nie zastanawialam się nad mebelkami do pokoju dziecięcego, bo nie mam na nie miejsca.. więc nie pomogę.. wiem tyko że nie warto kupować takich bardzo "dziecięcych", żeby potem nie zmieniać za kilka lat, bo dziecko z nich wyrośnie.. lepiej takie klasyczne:)

corin, zobacz w agata meble - my kupowaliśmy całą sypialnię i chociaż droga była, to bardzo fajna..ale widziałam, że mają też meble dziecięce - może coś Ci się spodoba..my póki co kupiliśmy oddzielnie komodę i szafkę (z ikei), teraz są takie śliczne naklejki, że jak małego przeniesiemy do jego pokoju, to je odpowiednio "podrasuje". Osobiście szkoda mi kasy na kupno typowych mebelków dziecięcych, bo za jakiś czas i tak trzeba je będzie wymienić..

Dzięki dziewczyny, chyba faktycznie przejadę się po sklepach ( a tak mi sie nie chce ;-) ) i może w ten sposób coś znajdę.

Aniaa
, my dostaliśmy łóżeczko z niebieskimi bokami,więc nie mpgę kupić białych mebelków z brązowymi dodatkami. A to twoje safari z zyrafką jest słodkie, jako jedno z niewielu (jeszcze z lwem mi sie podobało) przyciągnęło moją uwagę.

Ja sie pochwale prezentem od przyszlej chrzestnej :) 15052011266.jpg15052011265.jpgdobrze ze mnie posluchala i chociaz wiekszy rozmiar kupila bo tak to polowy rzeczy nie zaloze cala komoda zaladowana juz jest a to te na poczatek :) reszta w pudle spakowana czeka na swoja kolej:)

konwalianka śliczne te mebelki az sie zakochalam szkoda ze nie mam gdzieich wstawic;/ ale moze w przyszlości kto wie :)

reklama
Do góry