reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrankowe szaleństwo i inne wariacje zakupowe

reklama
Corin nie wydaje mi sie zeby byly ze skorki, bardziej skoropodobne, ale sa maciucie takie ze moze na miesieczne badz 2 miesieczne dziecko bo Ikerowi nawet do polowy stopy nie wchodza a ma 4 miesiace :-D

Ostatnia edycja:
Corin - super ubranka, mi najbardziej podobają się malusie ogrodniczki :)
sestina - przesłodkie ubranka :) no i rewelacyjnie pokazane :) już myślałam, że to Ty tak przebierasz tą laleczkę.. :p

Ostatnia edycja:
malamii sa i dla chłopców- akurat w tym rzucie takie są. a rozmiary- fakt małe:(ale znajdę kogoś fajnego jeszcze z większymi:) luziiik

reklama
sestina - będę przeglądać aukcje :) może dla mojego bąbla też się coś ładnego znajdzie, z tym, że ja już nie chcę kupować takich malutkich do 3M bo i tak za dużo tego mam :p
a jak znajdziesz kogoś z większymi ubrankami to daj namiar plizz.. ;)

Do góry