melduję że my już po wizycie z Dzidzią wszystko w porządku, rośnie sobie ładnie, serduszko równiutko bije niestety nie chciało nam się ujawnić jestem zawiedziona chociaż mąż twierdzi, że widział dwa jajeczka w następny piątek mamy połówkowe, mam nadzieję, że wtedy już się tak ułoży że będzie widać
mi się przyplątała znów infekcja chyba 4 raz w ciąży ale teraz przynajmniej wiem, ze to przez osłabienie organizmu, bo mnie coś zaczęło łapać :/ no nic, trzeba się wyleczyć i ścierpieć pare dni posuchy mam się wybrać do ortopedy :/ jeszcze połowy ciąży nie ma, a już problemy z kręgosłupem... może być nieciekawie jak ten brzuch będzie większy :/ no i problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc...
czekam na wieści od kolejnych wizytujących się dziś mam
mi się przyplątała znów infekcja chyba 4 raz w ciąży ale teraz przynajmniej wiem, ze to przez osłabienie organizmu, bo mnie coś zaczęło łapać :/ no nic, trzeba się wyleczyć i ścierpieć pare dni posuchy mam się wybrać do ortopedy :/ jeszcze połowy ciąży nie ma, a już problemy z kręgosłupem... może być nieciekawie jak ten brzuch będzie większy :/ no i problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc...
czekam na wieści od kolejnych wizytujących się dziś mam