reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

melduję że my już po wizycie :) z Dzidzią wszystko w porządku, rośnie sobie ładnie, serduszko równiutko bije :) niestety nie chciało nam się ujawnić :( jestem zawiedziona :( chociaż mąż twierdzi, że widział dwa jajeczka :p w następny piątek mamy połówkowe, mam nadzieję, że wtedy już się tak ułoży że będzie widać :)
mi się przyplątała znów infekcja :( chyba 4 raz w ciąży :baffled: ale teraz przynajmniej wiem, ze to przez osłabienie organizmu, bo mnie coś zaczęło łapać :/ no nic, trzeba się wyleczyć i ścierpieć pare dni posuchy :wściekła/y: mam się wybrać do ortopedy :/ jeszcze połowy ciąży nie ma, a już problemy z kręgosłupem... może być nieciekawie jak ten brzuch będzie większy :/ no i problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc...
czekam na wieści od kolejnych wizytujących się dziś mam :)

reklama
melduję że my już po wizycie :) z Dzidzią wszystko w porządku, rośnie sobie ładnie, serduszko równiutko bije :) niestety nie chciało nam się ujawnić :( jestem zawiedziona :( chociaż mąż twierdzi, że widział dwa jajeczka :p w następny piątek mamy połówkowe, mam nadzieję, że wtedy już się tak ułoży że będzie widać :)
mi się przyplątała znów infekcja :( chyba 4 raz w ciąży :baffled: ale teraz przynajmniej wiem, ze to przez osłabienie organizmu, bo mnie coś zaczęło łapać :/ no nic, trzeba się wyleczyć i ścierpieć pare dni posuchy :wściekła/y: mam się wybrać do ortopedy :/ jeszcze połowy ciąży nie ma, a już problemy z kręgosłupem... może być nieciekawie jak ten brzuch będzie większy :/ no i problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc...
czekam na wieści od kolejnych wizytujących się dziś mam :)

Dobrze,że z maluszkiem wszystko ok... aże wstydliwe, cóż taki jego urok.

Infekcji nie zazdroszczę...

Co do kręgosłupa, też mam problemy i lekarz ginekolog stwierdził,że ortopeda ma ocenić czy dam rade urodzić sn czy ma być cc a ja nie chce cc.

Tak jak mi w I trymestrze bolało i lędźwie i szyja jkat teraz nic :-D obawiam się,że w III i przed porodem będę cierpieć, ale ja mam przynajmniej opis rtg z przed ciązy i ortoperda może ocenić czy te schorzenia bardziej mi zrypia kręgosłup jak urodze sn czy dam rady jakoś bez pogorszenia sie mojego zdrówka...

To jedyne spędza mi sen z powiek choć lekarz stwierdził,że raczej sn do 4 kg dam radę urodzic maluszka ale jak mnie będzie bolało na maxa kręgosłup plus bóle porodowe to jak tu rodzic?:szok: 3 dawki znieczulenia i jedziemy he he

Cóż nie ma co się martwić zobaczymy co życie pokaże, grunt, by sobie i maluszkowi ułatwić na maxa poród...

UWAGA UWAGA, CÓRECZCE WYSKOCZYŁ SIUSIAK I BĘDZIE LEOŚ!!!!
Wszystkie narządy widoczne i prawidłowe:p
Mąż dostał zdjęcie siusiaka do portfela:p

bu hahahahahahah :-D
jaka mialas mine :D ???
bardzo chcialas miec corke, przestawilas sie juz na synka ???
pokazuj nam zdjecie siusiaka !!! :D musze porownac z moim zdjeciem bo sie bac zaczynam ze mojemu zniknie ;)

Ale numer Poli hehehe, to gratuluje synka w takim razie!!! :)))

O tym samym pomyslalam Cortina:))) teraz bede przez 2 tyg, do kolejnej wizyty myslala o tym czy ogonek Szymka nie odpadnie heheh:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry