reklama
kasiadz
Fanka BB :)
bella dobrze że nie musiałaś czekać tydzień bo chyba byś zwariowała
gratuluje wszystkim udanych wizyt
gratuluje również tym ujawnionym chłopcom i dziewczynką
ja wizytę mam jutro
gratuluje wszystkim udanych wizyt
gratuluje również tym ujawnionym chłopcom i dziewczynką
ja wizytę mam jutro
Hee mam nawet fotke z pomiaru nogi o tam doskonale dziurawca widać)
Kasiadz trzymam kciuki za jutro)
Niom przez tydzień to bym oszalala! A teraz też nie było pewności że wody polknie i nie oprozni w czasie tej godziny.
Wiecie napisała, że widoczny żołądek i nie kazala przyjść za tydzień więc wnioskuje, że byla w pełni pewną ale ja pewnie już co wizytę będę o niego pytać;/
Aaa i serduszko słyszałam)
Kasiadz trzymam kciuki za jutro)
Niom przez tydzień to bym oszalala! A teraz też nie było pewności że wody polknie i nie oprozni w czasie tej godziny.
Wiecie napisała, że widoczny żołądek i nie kazala przyjść za tydzień więc wnioskuje, że byla w pełni pewną ale ja pewnie już co wizytę będę o niego pytać;/
Aaa i serduszko słyszałam)
patik80
Bella zajrzałam na główny więc od razu tu pędzę i cieszę się ogromnie że pomimo tych stresów - wizyta jak najbardziej udana i wszystko z Twoją księżniczką w porządku to teraz emek z jeżykiem mogą swój sojusz umacniać
kasiadz &&&& za jutro!
kasiadz &&&& za jutro!
Zanetka_22
Bella fajnie, że się wyjaśniło z tym żołądkiem i że jednak wszystko było ok.
No i gratuluję dziewczynki, bo pamiętam, że miałaś różne diagnozy jeśli chodzi o płeć.
No i gratuluję dziewczynki, bo pamiętam, że miałaś różne diagnozy jeśli chodzi o płeć.
sylwia_m18
Bella ale się najadłaś strachu, dobrze że lekarka była na tyle miła że pozwoliła ci zaczekać godzinę ja bym chyba ze stresu umarła przez tydzień. Gratuluje zdrowej dziewczynki.:-)
reklama
poli0105
Uff Bella. jaka ulga, że jednak wszystko ok.. Sama się zestresowałam czytając Cię na wątku głównym..No i super, że dziewczynka
Kasiadz- 3 mam kciuki teraz za Ciebie!!! Mnie już nerwy zżerają przed poniedziałkiem..Dobrze, że męża urodziny w weekend. to nie będę tak o tym myśleć..
Kasiadz- 3 mam kciuki teraz za Ciebie!!! Mnie już nerwy zżerają przed poniedziałkiem..Dobrze, że męża urodziny w weekend. to nie będę tak o tym myśleć..