reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

reklama
bella dobrze że nie musiałaś czekać tydzień bo chyba byś zwariowała

gratuluje wszystkim udanych wizyt
gratuluje również tym ujawnionym chłopcom i dziewczynką

ja wizytę mam jutro:)

Hee mam nawet fotke z pomiaru nogi o tam doskonale dziurawca widać;))

Kasiadz trzymam kciuki za jutro;))
Niom przez tydzień to bym oszalala! A teraz też nie było pewności że wody polknie i nie oprozni w czasie tej godziny.
Wiecie napisała, że widoczny żołądek i nie kazala przyjść za tydzień więc wnioskuje, że byla w pełni pewną ale ja pewnie już co wizytę będę o niego pytać;/
Aaa i serduszko słyszałam:))

bella - naprawdę fajna ginka, że jednak zaproponowała Tobie to drugie USG jeszcze w dniu dzisijeszym. Cały tydzień czekania i myślenia... Dobrze, że wszytsko jest wporządku i wiesz to dzisiaj :tak:
No i jednak dziewczynka :-) :-) :-)

Bella zajrzałam na główny więc od razu tu pędzę i cieszę się ogromnie że pomimo tych stresów - wizyta jak najbardziej udana i wszystko z Twoją księżniczką w porządku:tak: to teraz emek z jeżykiem mogą swój sojusz umacniać:-D
kasiadz &&&& za jutro!

Bella fajnie, że się wyjaśniło z tym żołądkiem i że jednak wszystko było ok.
No i gratuluję dziewczynki, bo pamiętam, że miałaś różne diagnozy jeśli chodzi o płeć.:tak:

Bella nie zazdroszczę emocji, dobrze że wszystko się wyjaśniło, i że mogłaś poczekać na drugie usg, nie wyobrażam sobie czekania tydzień na następne w takiej sytuacji.

Bella ale się najadłaś strachu, dobrze że lekarka była na tyle miła że pozwoliła ci zaczekać godzinę ja bym chyba ze stresu umarła przez tydzień. Gratuluje zdrowej dziewczynki.:-)

reklama
Uff Bella. jaka ulga, że jednak wszystko ok.. Sama się zestresowałam czytając Cię na wątku głównym..No i super, że dziewczynka:D
Kasiadz- 3 mam kciuki teraz za Ciebie!!! Mnie już nerwy zżerają przed poniedziałkiem..Dobrze, że męża urodziny w weekend. to nie będę tak o tym myśleć..

Do góry