reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

Ehhh...a ja miałam wczoraj mały kryzys. Dostałam jakiegoś plamienia(bardzo delikatnego) które co prawda dzisiaj przeszło, ale przy okazji okropnie kłucie w podbrzuszu. Zapewne to ze zmęczenia bo z rana wybrałam się na wyprawę do ginekologa a u mnie to na prawdę wyprawa! Za zwyczaj zajmuje mi około 4 godz :cool: I z "mążem: moim poszaleliśmy troszkę dzień wcześniej :zawstydzona/y: dzisiaj lepiej ale cały czas biorę no-spe.
Ja ciągle właśnie dlatego wstrzymuję sie od seksu, lekarz powiedział, żeby w pierwszych tygodniach zachować wstrzemięźliwość, by nie zaszkodziło to dzidzi. Ciężko, ale jak trzeba to trzeba:p

Któraś z Was pisała wyżej o bólu w pachwinach, mam to samo:/ Gin kazał brać 3 razy dziennie Nospę, ale jestem przeciwna faszerowaniem się lekami w ciąży, więc jak boli to wezmę jedną i styknie:) Tak samo z Dipherganem, biorę tylko gdy mdłości są naprawdę potworne.
Zazdroszczę, ze niektóre z nas już rodzą za miesiąc:pPPPP

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteśmy po wizycie :-D:-D Jest moje maleńkie, kochane serduszko, które pięknie biję :-D:-D:-):-)
Według USG to 7ti4d ciąży, więc się zgadza :-D:-D
Mąż był zawiedziony, że jest tylko jedno serduszko ;-):-D
Ale się cieszę....!!
Teraz oczywiście seria różniastych badań :-)

Nutka fajowo :)
ja na badania ide za tydzien juz mnie portfel boli !
wg cennika pierwszegolepszego labolatorium policzylam ze okolo 300 zl zostawie :O

Ćwierć Nuta super, że jest serduszko:) ja mam nadzieję, że jak pójdę 13 lipca to też zobaczę swoje tzn. dzidzi:)

Mi dzisiaj upuścili trzy fiolki krwi i kosztowało mnie to 160zł:-(

No moja tez do krótkich nie należała:
grupa krwi (aż głupio, ale do tej pory nie wiedziałam jaka mam)
morfologia
TSH
glukoza
Wirus zapalenia wątroby typ B
Wirus zapalenia wątroby typ C
VDRL - Treponema pallidium
Wirus HIV
Badanie ogólne moczu.
Wszystkie wyniki już mogę podejrzeć na necie i jak tak sobie przeglądam to wszystko mi się mieści w normie. Jedynie grupę krwi będą wiedział jutro jak dostanę wyniki na papierze.

reklama
Do góry