reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

ja też po wizycie, wyniki bardzo dobre, zawroty głowy prawdopodobnie od hormonów, usg zrobił tylko takie szybkie żeby sprawdzić czy serduszko bije -bije i dzidzia bardzo duża w porównaniu do usg z przed 3 tyg. ale nie mierzył. Dokładne badania na usg 17.08.
Dostałam dalej L4 -leżące, dzisiaj poinformowałam w racy o ciąży i dałam zwolnienie:) reakcja? -zdziwienie i gratulacje, czy szczere-kto to wie:)

reklama
kasiadz to dobrze że dzidzia ładnie rośnie;) a w pracy jak to w pracy... mnie też gratuluja i się usmiechają, ale kto to wie? chociaz ty przy takim małym bomblu to cyba nie masz kiedy odpoczywać i leżeć?

oj niestety nie mam, chyba że mąż jest w domu to on się młodą zajmuje, ale on po pracy je obiad i jedzie na budowę i wraca dopiero na kąpanie (wcześniej wracał jak już ciemno było, ale że teraz dźwigać nie mogę to chociaż młodą kąpie)

poli to ci suwak chyba cos nawala bo wg suwaka 30.07 bedziesz w 11 tc ;)

Cortina, ja już głupieję hehe. Do tej pory rozumiałam, że mam już skończony 11 tydzień. Prowadzę kartę ciąży na 28dni.pl i tam mi pokazuje, że jestem w 11 tyg i 1 dniu ciąży czyli wkroczyłam w 12 tydzień. Jak wchodzę na dzień 30 lipca to dzień ten jest w kolumnie odpowiadającej 13 tygodniowi..Nie wiem już, jak to jest:)

reklama
roznie lekarze nawet licza, moj np jak jestem w 10 tyg. 4 dniu mowi ze skonczone 10 tygodni.
Jak jetem teraz w 11 to dla mnie oznacza to ze skonczylam 11 tydzien a jak lezalam w szpitalu i byl np 35 tydz. 5 dzien mowili 36 tyg ciaza :|
wiec badz tu madrym :-D

Do góry