reklama
Asiulinka28
Zaciekawiona BB
eve gratki udanej wizyty )
aga Tobie też gratuluje,też byłam rodzącą z klinik i teraz też lekarza stamtąd sobie znalazłam, takiego który uratował życie mojej Karoli w ostatniej chwili, do jakiego lekarza Ty chodzisz ??
aga Tobie też gratuluje,też byłam rodzącą z klinik i teraz też lekarza stamtąd sobie znalazłam, takiego który uratował życie mojej Karoli w ostatniej chwili, do jakiego lekarza Ty chodzisz ??
aga221122
mama Jurandzika :))
Asiulinka chodzę do Korzeniewskiego . Lekarza z pierwszej ciąży nie odwiedzę już nigdy
LadyDo
Fanka BB :)
Dzisiaj byłam na wizycie.
Widziałam piękne serduszko:-). Nasz dzidziolek ma cały 1 cm:-) termin wyznaczony na 28 lutego hihi. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Ale jestem szczęśliwa:-)
gratulacje!!!
poli0105
3 mam kciuki Cortina, jesteś dziś pierwsza
reklama
Cortina
Juz jestem po
dzieciaczek ma 2.39 cm, tetno 175, bardzo ruchliwy, lozysko na tylniej scianie wg usg maluch ma 9w1d wiec nieco mniejszy ale to od poczatku wiedzialam
chcial mi doktor usg przez brzuch zrobic ale przez moje tylo zgiecie macicy nic widac nie bylo maluch schowany gleboko
wyniki wzorowe
zaleceni- brac witaminy
1.08 mam sie zglosic do szpitala na badania prenatalne
pozniej wkleje zdjecie ludzika
dzieciaczek ma 2.39 cm, tetno 175, bardzo ruchliwy, lozysko na tylniej scianie wg usg maluch ma 9w1d wiec nieco mniejszy ale to od poczatku wiedzialam
chcial mi doktor usg przez brzuch zrobic ale przez moje tylo zgiecie macicy nic widac nie bylo maluch schowany gleboko
wyniki wzorowe
zaleceni- brac witaminy
1.08 mam sie zglosic do szpitala na badania prenatalne
pozniej wkleje zdjecie ludzika