reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza

reklama
i ja mam następną wizytę 16 lipca:-) jeszcze muszę doczłapać się w tym tygodniu do laboratorium:sorry:

Asiulinka gratuluję "byka" :-D i życzę jak najwięcej spokoju przy córeczce żebyś miała możliwości do odpoczynku:tak:

Wiecie co, odebrałam część wyników badań, mam śladowe ilości toxo, więc kiedyś musiałam mieć to cholerstwo .. Tak samo wizus żółtaczki b- 0,2 wyszło. Czekam jeszcze na różyczkę.

ladyDo ja też dziwie się, że dziewczyny tu tak często mają wizyty ja byłam 03.07 a kolejną mam 14.08 czyli prawie półtora miesiąca... to chyba zależy od lekarza...

hej,
wczoraj byłam u lekarza. 8 tygodni za nami jeszcze 32 :DDD, będzie pewno mniej bo będzie prawdopodobnie cc. Bije jedno serce na całe szczęście. Co do badań o których piszecie tych w 12-14 tygodniu nie płacę nic dodatkowo. Płacę raz w miesiącu 100zł a mogę przyjść zawsze kiedy czuje potrzebę i wtedy nic nie płace. Chodzę do lekarza z klinik - wiec tam będę rodzić i będzie to drugi poród na klinikach :)

Hej :)
melduję się po wczorajszej wizycie :)
Z dzidzią wszystko ok, jest jedna! :-)
Ma juz całe 21,1 mm! Toż to olbrzym :)
Dostałam skierowanie na kolejne badania z krwi i na badania prenatalne. Dodatkowo luteina dopochwowo 2 razy dziennie po 2 tabletki.
Nowa pani doktor jest super! Jej znajoma prowadzi szkołę rodzenia więc chodząc do niej będą ją miała za darmo :) Ponadto jeśli rodzi się w szpitalu, w którym moja ginka pracuje do porodu można bezpłatnie dostac znieczulenie zewnątrzoponowe czy jakoś tak albo gaz rozweselający. Pomimo, że chodzę do prywatnego gabinetu receptę mam refundacją i badania prenatalne również, bo moja gin ma z umowę z tym szpitalem :) Żyć nie umierać! Poza tym babeczka bardzo miła! Ma 38 lat i co najlepsze wcale nie wygląda jak Ci wszyscy lekarze. Przyjęła mnie w pięknej kwiecistej sukience, co dla mnie jest ważne, bo nie znoszę kitlów - mam uprzedzenie. I co ważne - ma sukienki, które zakłada tylko do gabinetu więc jest to jej strój "roboczy"

No... to się rozpisałam :)

reklama
Do góry