agacinka1221 staraj sie nie denerwowac. Niektorzy lekarze juz tak maja, ze nie wdaja sie w szczegoly, tylko mowia ze w porzadku, dopiero jak cos jest nie tak, to sie rozgaduja. Jesli masz sie stresowac, to idz do innego lekarza dla swietego spokoju, choc z dzidzia na pewno jest ok. W Anglii przez cala ciaze ani razu nie robia badania ginekologicznego, bo mowia ze to moze przyniesc wiecej szkody niz pozytku. Ja na razie nie widzialam ginekologa i mam nadzieje, ze nie zobacze do konca ciazy ( do lekarza idzie sie tylko z problemami ).
Mnie tez ciagnie brzuch i boli ( tak jakby miesnie, ale jednak nie to ) - polozna powiedzial, ze to dlatego ze sie wszystko rozciaga i stad te odczucia. Wiadomo, ze sie czasem niepokoje, ale skoro mowia, ze Ok to wierze, bo nic innego mi nie pozostaje.
Mnie tez ciagnie brzuch i boli ( tak jakby miesnie, ale jednak nie to ) - polozna powiedzial, ze to dlatego ze sie wszystko rozciaga i stad te odczucia. Wiadomo, ze sie czasem niepokoje, ale skoro mowia, ze Ok to wierze, bo nic innego mi nie pozostaje.